Kadotip: Mijn blijde Hart

Een vriendenboek voor volwassenen om te vullen met hartverwarmende teksten, quotes, foto's.

Auteur:
Patricia Ritsema van Eck
Vormgeving:
Monique Kalfsbeek-Verkade
ISBN:
9080889016

€24,50

Mijn Blijde Hart viert je vriendschappen en het viert je bestaan op aarde. Het brengt een ode aan het leven en een ode aan de liefde. Het opent je hart en doet je ogen stralen. Het troost je in moeilijke tijden en het verwarmt je op koude dagen. Een heel leven lang!

Mijn blijde Hart heeft ook een eigen website: www.mijnblijdehart.info. Daar is alleen geen webshop geïnstalleerd, dus vandaar dat bestellen via deze website gaat.

Vriendenboek voor volwassenen

Mijn blijde Hart kan je het beste omschrijven als een vriendenboek voor volwassenen. Alleen is het hierbij niet de bedoeling dat je het blind gaat of laat vullen met poëzie album versjes en plaatjes. De bedoeling is dat je eerst even echt afstemt op je hart. Als je dat niet doet dan ziet je boodschap er op het oog misschien prima uit, maar het blijft een beetje kunstmatig en oppervlakkig. Je hoofd heeft dit soort dingen vaak niet meteen door. Maar je hart voelt het. Ook als je je zelf hier niet direct van bewust bent!

Leven vanuit je hart: de basis voor compassie

Het hart, in tegenstelling tot het brein, is niet in staat om anderen te verwonden, maar het kan wel zelf gewond raken. De meeste mensen hebben een gewond hart. In een wereld vol hoofden en gedachten is het moeilijk om vanuit je hart te leven. Herinner je je hart en daarmee wie we werkelijk zijn. Dit vormt de basis voor waarachtige compassie.

Daarom is Mijn blijde Hart ook veel meer dan een bundel lege pagina’s om te vullen. In het boek staat onder andere uitgelegd hoe de verbinding tussen hoofd en hart precies werkt. En hoe het hart in staat is om invloed uit te oefenen op wat je denkt en wat je voelt. Er is een praktisch hoofdstuk waarin diverse methoden en oefeningen uitgelegd worden waarmee je op je hart kunt afstemmen. Je zou het heartfulness kunnen noemen…

“Wat een heerlijk boek! Op een leuke en speelse manier legt het uit hoe ik meer op mijn eigen hart kan focussen. En nu vul ik het aan met hart-verwarmende verhalen, quotes en plaatjes. Ik word er iedere keer zo vrolijk van.”
– Hester Hudig (psychosynthese therapeut)

Boodschappen uit het hart…

Vul dit boek met uitingen van liefde, vriendschap en waardering. Het eerste deel vertelt je waarom je dit zou willen en hoe je het kunt doen. Het tweede deel geeft ruimte aan jou en je vrienden om hier je eigen invulling aan te geven met deze boodschappen vanuit het hart. Het enige wat je nu nog moet doen is om die boodschappen vragen…

Een boek van jou voor je vrienden!

Vrienden die jarig zijn, vrienden die trouwen, vrienden die dat al 5, 10, 12-en-een-half, 25, 40, 50, 60 jaar zijn, vrienden die naar het buitenland verhuizen. Of zo maar vrienden, omdat je zoveel van ze houdt. Verras al die vrienden met een boek vol hartverwarmende boodschappen van al hun vrienden.

Daarom staat Mijn blijde Hart ook vol met praktische tips over hoe je een hartsboodschap kunt vormgeven. Want wat mij betreft hoef je je echt niet tot alleen woorden te beperken. Ik ben zelf een beelddenker en ‘spreek’ daarom ook graag in kleuren, geuren, geluiden en allemaal vormen. Doe het in elk geval op de manier die bij jou het beste past. Want dan zit je in je kracht, in je stroom, in je hart!

“Ik vind het een echte aanrader voor iedereen die een extra dimensie wil toevoegen aan vriendschappen en relaties.”
– Mary Lou Leistikow (Qréacom)

“Het is echt een mooi boek en leuk om kado te geven. Ik heb het boek voor een vriendin besteld mijn verhaal vanuit mijn hart erbij gedaan.”
– Astrid Visser

Maar ook een boek van je vrienden voor jou…

Durf jij je vrienden om een geschenk voor jezelf te vragen? Durf jij jezelf een keertje op de eerste plaats te zetten? Durf jij je hart een hoofdrol toe te bedelen? Dan is Mijn Blijde Hart beslist een boek voor jou. Maar ook als je niet zo goed durft, maar het wel wil. Misschien is Mijn Blijde Hart dan zelfs nog wel meer een boek voor jou!

“Dit boek is heel speciaal voor mij omdat je het van iemand krijgt die een warm plekje in haar hart heeft voor mij. Dit geeft je een heel blij gevoel. De verhalen geven je weer kracht vooral als je een moeilijke periode in je leven hebt.”
– Marie-José L.

Voorproefje van wat je kunt verwachten:

Hartverwarmers – 2 hoofdstukken uit Mijn blijde Hart

Mijn Blijde Hart is een opbeurend cadeau. Een geschenk zo je wilt, want het is echt een boek wat je gelukkiger laat voelen. Heel fijn op dagen dat je het even niet zo ziet zitten!


Kadotip: Mijn blijde Hart

Auteur:
Patricia Ritsema van Eck
Vormgeving:
Monique Kalfsbeek-Verkade
ISBN:
9080889016

€24,50


Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.