Dankbaarheidstreng met geluksmunt

Bij elke kraal bedenk je iets waar je dankbaar voor bent. Tel dagelijks je zegeningen en je kan niet anders dan genieten van het leven! Deze versie heeft een koperen geluksmunt.

Handgemaakt:
door Marlise Ritsema van Eck
Kralen:
Bergkristal, rozekwarts, amethist, sodaliet, lapis lazuli, olivijn, gele fluoriet, carneool (oranje en rood), hematiet, wit koraal.

€15,00

Uitverkocht!

Afstemmen op je hart: waar ben je dankbaar voor?

Sta hier regelmatig een paar minuten bij stil. Je voelt je al snel gelukkiger en je wordt een magneet voor steeds meer goede dingen in je leven. Er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn. Een mooie zonsopgang, het lachen van een kind, sokken zonder gaten, de geur van verse koffie, schone lakens op je bed, dat het weer lente, zomer, herfst, winter is.

Een dankbaarheidstreng met 10 kralen helpt je bij het afstemmen. Laat de kralen één voor één door je handen glijden terwijl je per kraal aan iets denkt waar je blij van wordt en/of waar je dankbaar voor bent. Door van dankbaarheid een dagelijk ritueel te maken, zul je je gelukkiger gaan voelen. Je kunt het doen bij het opstaan, bij het slapen gaan of beide.

Dankbaar zijn is één van de HartFocus technieken beschreven in Mijn blijde Hart. Dit boek en de dankbaarheidstreng vormen samen een mooi geschenk – voor jezelf of voor een dierbare.

Dankbaarheidstreng handgemaakt met half-edelstenen

Hematiet (glanzend grijs)

Hematiet edelsteen helpt je bij jezelf te blijven en om zelf de verantwoording te nemen voor je eigen keuzes en zelf je geluk te bepalen. Het harmoniseert lichaam, ziel en geest. Het voorkomt ook dat er negatieve energieën de aura binnendringen. Ook op het psychische vlak is Hematiet erg krachtig. Het kan timide personen ondersteunen, daarnaast zelfrespect, zelfvertrouwen, wilskracht en overlevingsdrang vergroten.

Carneool (rood en oranje)

Carneool is een aardende, stabiliserende, vitaliserende, motiverende edelsteen. Hij laat je op het psychische vlak de kringloop van het leven accepteren en heft zo de angst voor de dood op. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit, geeft moed en motiveert tot succes. Geestelijk verbetert Elohim Carneool je analytische vaardigheden en verheldert de waarneming. Hij verscherpt de concentratie en verjaagt geestelijke lethargie, waardoor oplossingen en mogelijkheden zich sneller aandienen. Beschermt krachtig tegen negatieve emoties zowel voor die van jezelf als van anderen.

Fluoriet (geel)

Fluoriet is een kristal dat beide hersenhelften met elkaar verbindt. Hiermee wordt het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf verbonden. Het is een beschermende en emotioneel stabiliserende edelsteen. Dit kristal reinigt en stabiliseert de aura en is te gebruiken tegen elektromagnetische en computerstress. Fluoriet vergroot het zelfvertrouwen, brengt structuur in ons leven en geeft inzicht in beperkend gedrag.

Geel Fluoriet vergoot de creativiteit. Het is behulpzaam bij gezamenlijke inspanningen en ondersteunt intellectuele activiteiten.

Olivijn (groen)

Olivijn is een beschermende edelsteen voor de aura. Hij verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveau’s en opent, reinigt en activeert de hart en zonnevlecht chakra’s. Olivijn werkt bijzonder krachtig en diep door, voornamelijk op de processen van het hartchakra. Hij kan dit zowel in de diepte als de hoogte verder openen. Dit kristal heft negatieve patronen en oude vibraties op, helpt bestemming en spirituele doel te begrijpen. Hij brengt zelfvertrouwen.

Lapis lazuli (blauw)

Lapis Lazuli, de zienerssteen van het oude Egypte, harmoniseert spirituele, geestelijke, emotionele en fysieke niveaus met elkaar. Hij opent het derde oog en werkt helend op het keelchakra. Hij bevordert spirituele bewustzijn, maakt dromen helderder voor je en vergemakkelijkt spirituele reizen. Lapis lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar de eigen mogelijkheden, bevordert idealisme en zorgzaamheid.

Sodaliet (donkerblauw)

Sodaliet geeft inzicht, intuïtie en goede leidraad. Hij helpt je om trouw te blijven aan jezelf te blijven en achter je overtuigingen te staan. De edelsteen heft mentale verwarring op, stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuïtieve waarneming en vergemakkelijkt verwoording van gevoelens. Hij maakt spirituele waarneming mogelijk en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke niveau.

Amethist (paars)

Amethist is een kristal met een zeer krachtige, beschermende en kalmerende werking. Hij bevordert spiritueel bewustzijn, intuïtie liefde voor het goddelijke. Heeft een bijzonder hoge vibratie. De edelsteen heeft een reinigende werking op de aura, zet negatieve energie om en stimuleert en kalmeert het keel- en hartchakra. Hij opent de intuïtie en vergroot geestelijke gaven.

Rozenkwarts (roze)

Rozenkwarts edelsteen staat voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, je partner, kinderen, familie, vrienden, de gemeenschap, de aarde, de kosmos en het Goddelijke. Het kristal activeert het hartchakra. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus. Rozenkwarts heeft een kalmerende werking en helpt bij trauma’s, lost spanningen en stress op, gaat woede en wrok tegen. Verdrijft angst en wantrouwen. Rozenkwarts edelsteen bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet.

Bergkristal (doorzichtig)

Bergkristal is een krachtige spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan dringen en blokkades kan opheffen. Bergkristal kan energie opnemen, afstaan, reguleren en opslaan. Het versterkt ook de werking van andere kristallen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, is goed voor het immuunsysteem. Stimuleert de ontwikkeling van gaven. Helderheid van ”zien” en ”weten” worden hierdoor gestimuleerd. Bergkristal zuivert de omgeving, heeft een harmoniserend effect en brengt de chakra’s in balans.

De stenen zijn geregen aan ‘sinew’, gewaxt supersterk kunstpees waarbij de uiteinden zijn afgewerkt met kleine kralen van wit koraal. Onderaan de streng hangt een koperen geluksmunt.


Dankbaarheidstreng met geluksmunt

Handgemaakt:
door Marlise Ritsema van Eck
Kralen:
Bergkristal, rozekwarts, amethist, sodaliet, lapis lazuli, olivijn, gele fluoriet, carneool (oranje en rood), hematiet, wit koraal.

€15,00

Uitverkocht!

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.