CD van de Stippie Show

Stippie en zijn band van insecten toeren door het hele land. Bij ieder feest komen zij graag op bezoek. Iedereen in de band heeft zijn eigen liedje en zijn eigen instrument. Behalve... O yo, kiek uut, het is de vlo!

Tekst & muziek:
Coen van Vollenhoven
Verschijningsjaar:
2014
Genre:
kindermusical, Nederlandstalig

€5,00

Uitverkocht!

Alle kinderen zijn enthousiast over Stippie. Je kunt niet stil zitten als je de muziek hoort en na afloop blijf je de liedjes zingen. Helemaal Stip!

Stippie is geweldig! De jongste is verslaafd. De oudste is al 8, maar zingt nog steeds alles uit volle borst mee (en wij stiekem ook).

De hele familie is erg enthousiast over Stippie! In de auto wordt de CD regelmatig gedraaid, vooral als er vriendjes in de auto zitten. En onze jongste roept buiten regelmatig: ‘Kijk mama, daar vliegt Bommel de Hommel’ of ‘Hé, een Lila Libelle!’.

Hieronder kun je stukken uit de liedjes beluisteren:

De liedjes op deze CD komen uit de Stippie Show, een interactieve muziek-theatershow van 30 minuten voor kinderen van 1 tot 8 jaar oud. Coen van Vollenhoven voert deze op in kinderdagverblijven, basisscholen en tijdens feesten en festivals. Hij speelt dan zelf gitaar en de kinderen worden uitgenodigd om mee te spelen op de grote trommel, met de shakers en op de unieke, enige echte toonladder.

De spelletjes hieronder krijg je als bonus bij de Stippie CD:

Stippie Band - Even voorstellen De Stippie Band – even voorstellen…

Wie zitten er in de Stippie Band? Stippie het lieveheersbeestje is bandleider en gitarist. Bommel slaat op de trommel, Johan grooved op de bas, Toon bespeelt de toonladder, Ricky schudt met sambaballen en Lila zingt. In deze pdf een overzicht van de bandleden en twee kleurplaten.

Stippie Band - Welk dier ben ik? De Stippie Band – Welk insect ben ik?

Zodra iedereen bekend is met de leden van de band, kun je het spelletje “Welk insect ben ik?” spelen. Iedereen krijgt een plaatje van een bandlid op de rug geplakt. Je mag nu anderen vragen stellen over wie je bent, maar… ze mogen die alleen met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoorden!

Stippie Band - sudoku De Stippie Band – Sudoku

Sudoku kan ook alleen met plaatjes. In deze download vind je twee sudoku’s met alle bandleden van de Stippie Band. Je kunt de ontbrekende plaatjes uitknippen en dan schuiven en passen in het Sudoku raster. Net zolang tot in iedere rij, zowel horizontaal als verticaal, ieder plaatje slechts één keer voorkomt.

Stippie Band - Boggle Stippie Band Boggle

Stippie Band Boggle is voor kinderen die al kunnen lezen en schrijven. Met insectennamen probeer je zoveel mogelijk nieuwe woorden te verzinnen. Een beetje zoals het spelletje Boggle dus.

Tip: wanneer je als school of kinderdagverblijf de Stippie Show boekt, gebruik dan de CD en de spelletjes om de groep voor te bereiden op het optreden. Meer informatie over de show vind je op www.liedjesvoorjou.nl


CD van de Stippie Show

Tekst & muziek:
Coen van Vollenhoven
Verschijningsjaar:
2014
Genre:
kindermusical, Nederlandstalig

€5,00

Uitverkocht!

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.