Webwinkel

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld: vandaag op de post!

 • Weergaven:
 • Sinterklaas Surprisespel (in doosje)

  €9,95

  Pakjesavond Party Game voor de hele familie:
  geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe!

 • Kerst met Ballen (in BliQ)

  €17,50

  Beregoed bazelen of liever bolletjes bakken? Schatrapen, makke schapen, smokkelen op de Noordpool, schaapjes tellen, sneeuwballen race of de sneeuwpoppen wals… Zomaar een greep uit de 30 kerstballen met vrolijke en tegelijkertijd hartverwarmende Kerst party games. Hang deze ballen in je kerstboom en je hoeft je een hele vakantie lang niet te vervelen!

  Uitverkocht!

  Alternatief: Kleintje Kerstspel
 • Kleintje Sintspel (digitaal)

  €9,00

  Te laat voor het 'gewone' Sinterklaasspel en tòch een leuke pakjesavond? Dit digitale zusje van het Sinterklaas Surprisespel heb je direct in huis!

 • Sinterklaas Surprisespel Downloads

  €5,00

  Maak je Sinterklaas Surprisespel compleet met dit download pakket. Alles wat je verder nog nodig zou kunnen hebben voor het voorbereiden van een feestelijke pakjesavond. Handige printables bij enkele van de spellen uit je doosje. En 6 extra surprisespellen!

 • Extra set opdrachtstickers

  €2,75

  Losse set stickervellen: 5 stickervellen met verschillende opdrachtstickers en 1 vel met oranje surprisestickers.

 • Aanvulling Sintspel 1e editie

  €5,00

  Heb je vóór 1 november 2015 het Sinterklaas Surprisespel in BliQ gekocht? Bestel dan deze aanvulling van 6 surprisespellen plus alle nieuwe downloads om je Surprisespel weer compleet te maken!

 • Uitbreiding Sinterklaas Surprisespel

  €4,50

  6 nieuwe surprisespelletjes opdrachtkaarten om je Sinterklaasspel in BliQ mee aan te vullen. (Deze kaarten zitten in geen van beide BliQ edities!)

 • Kleintje Kerstspel (digitaal)

  €9,00

  Sneeuwballen Race of Sneeuwpoppen Pret? Vossenstreken, Knuffelkonijntjes, Vogeltjeskoor... Welk dier ben je eigenlijk? Koude Kerst met Warme Wantjes? Klingelen met Klokjes of een potje Zakdraaien... Zomaar een greep uit de 21 kerstspelkaarten met vrolijke en tegelijkertijd hartverwarmende Kerst party games. Hang deze kaarten in je kerstboom en je hoeft je een hele vakantie lang niet te vervelen!

 • Sinterklaas Voorpret Pakket

  €4,50

  Dit pakket bestaat uit 12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Met dit pakket voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

 • Dankbaarheidstreng 'Follow your heart'

  €15,00

  Bij elke kraal bedenk je iets waar je dankbaar voor bent. Tel dagelijks je zegeningen en je kan niet anders dan genieten van het leven! Deze versie heeft een koperen bedel met de tekst "Follow your heart".

 • Dankbaarheidstreng met geluksmunt

  €15,00

  Bij elke kraal bedenk je iets waar je dankbaar voor bent. Tel dagelijks je zegeningen en je kan niet anders dan genieten van het leven! Deze versie heeft een koperen geluksmunt.

 • Kadotip: Mijn blijde Hart

  €24,50

  Een vriendenboek voor volwassenen om te vullen met hartverwarmende teksten, quotes, foto's.

 • CD De grote reis van Sinterklaas

  €10,00

  Na het succes van de CD Sinterklaas Fever (disco hits) is er van Sint en Discopiet nu ook De grote reis van Sinterklaas. Een heerlijke compilatie van liedjes die leuk zijn voor zowel de kinderen als de volwassenen.

  Uitverkocht!

  Bestel bij Bol.com
 • CD Sinterklaas Fever - disco hits

  €10,00

  Deze Sint Disco CD is gemaakt met medewerking van de Hermes House Band en Kinderkoor Prettig Weekend. Er staan 14 swingende Sinterklaasnummers op, waaronder een medley van bekende Sinterklaasliedjes. Maar nog veel leuker zijn de Sintliedjes op de melodie van gouwe ouwe disco hits...

  Uitverkocht!

  Bestel bij Bol.com
 • Doodleuk Kwartet (in BliQ)

  €17,40

  Een gezelschapsspel wat lijkt op kwartet, maar dan net even anders: fatale R.I.P.-kaarten en morbide spelregels zorgen met een hoop gepest voor de betere grafstemming. Wie van jullie legt als eerste het loodje?!

 • 10 Bonus downloads bij Sinterklaasspel (1e editie)

  €3,00

  Heb je het Sinterklaas Surprisespel (1e editie) in een reguliere winkel of bij een andere webshop gekocht? Dan kun je nog 10 bonus downloads claimen. Deze zijn niet nodig om het spel te spelen, maar maken het wel leuker! Onderop het blik en in de spelregels staat een speciale code waarmee je gratis toegang krijgt tot deze downloads.

 • 15 extra downloads bij het Sintspel in BliQ (2e editie)

  €4,50

  Heb je het Sinterklaas Surprisespel in BliQ in een reguliere winkel of bij een andere webshop gekocht? Dan kun je nog 15 extra downloads claimen. Deze zijn niet nodig om het spel te spelen, maar maken het wel leuker! Op de wikkel en op de uitlegkaart staat een speciale code waarmee je gratis toegang krijgt tot deze downloads.

 • CD van de Stippie Show

  €5,00

  Stippie en zijn band van insecten toeren door het hele land. Bij ieder feest komen zij graag op bezoek. Iedereen in de band heeft zijn eigen liedje en zijn eigen instrument. Behalve... O yo, kiek uut, het is de vlo!

 • Het Grote Sinterklaas Kookboek

  €22,50

  Met de bestseller 'Het Grote Sinterklaas Kookboek' maak je elk jaar van Sinterklaas een onvergetelijk festijn!

  Uitverkocht!

  Bestel bij Bol.com