Dit bericht bevat informatie over specifieke acties, activiteiten en/of aanbiedingen uit . Deze acties, activiteiten en/of aanbiedingen zijn inmiddels afgelopen!

Het Sinterklaasjournaal: de Meezing Moevie

  Warm aanbevolen
  , ,
  reageer als eerste...

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=ATz2Qz9AEmI[/pro-player]

Sinds 14 oktober draait “Het Sinterklaasjournaal: de Meezing Moevie” in de bioscoop. In deze film volgt nieuwslezeres Dieuwertje Blok de avonturen van Sinterklaas en zijn zwarte pieten al voordat zij in Nederland aankomen. Een vaste kijker van het Sinterklaasjournaal wil graag van de Hoofdpiet weten, hoe groot de stoomboot precies is. Om dit goed te kunnen demonstreren, roept de Hoofdpiet alle Pieten bij elkaar om het pakjesruim leeg te halen. Maar als bijna alle pakjes op het dek staan, komt de stoomboot in zwaar weer terecht…

De film is gebaseerd op het populaire Sinterklaasjournaal en is bovenal een vrolijke familiefilm vol humor, pepernoten en veel liedjes. Met uiteraard Sinterklaas in de hoofdrol, maar ook alle bekende zwarte pieten van het Sinterklaasjournaal: Hoofd Piet, Huis Piet, Pietje Precies, Paardenpiet, Welles Piet en Rare Piet.

Be the first to write a comment.

Your feedback