Volle schoen op Villa Overvloed

  Producten & Downloads
  ,
  reageer als eerste...

Lieve mensen,

Wat een bijzondere intocht was het dit jaar! Hebben jullie allemaal gekeken hoe ik aankwam in Zwalk? Vanuit ons prachtige Pietenhuis ben ik nu hard aan het werk.

We moeten allemaal wel een beetje wennen. Dankzij alle jaren digitale schoentjes vullen, ben ik gelukkig een stuk handiger geworden met moderne techniek. En ik Zoom er ook lustig op los.

Maar nu, wat doen we hier?

Pietje Patricia had het vorige week al aangekondigd: alle downloads gaan de komende weken/maanden verhuizen naar Villa Overvloed. Als een van de eersten: de digitale cadeautjes in het virtuele schoentje…

Patricia en ik zijn allebei erg blij met deze nieuwe plek voor het schoentje. Zij is de afgelopen maanden druk geweest om Villa Overvloed online te krijgen, een plek met van alles voor ouders, leerkrachten en andere opvoeders.

Met alle digitale cadeautjes was het even uitzoeken eerst. Maar nu we het systeem snappen, blijkt het echt veel en veel makkelijker te zijn om hier cadeautjes voor je achter te laten dan eerst. We hebben daarom ook besloten dat jullie nu vaker de online schoen mogen zetten!

En de eerste verrassing staat nu dus voor je klaar. Voor je kinderen eigenlijk. Voor de echt jonge kinderen in dit geval. Kinderen tussen de 3 en 7 jaar oud. Iets om ze bezig te houden als het buiten te koud, te nat of te winderig is om fijn te spelen. Iets waarmee je ze ook voor kunt bereiden op pakjesavond…

Hoe kom je bij je cadeautje?

  1. Klik op: https://www.sinterklaassurprisespel.nl/sinterklaas-schoentje-vol-verrassingen
  2. Klik daar op de knop: “Meld je gratis aan”
  3. Direct aanmelden kan alleen als je al lid bent van de site. Maak daarom nu eerst een (gratis) account aan (dit hoef je slechts 1x te doen!)
  4. Klik dan nogmaals op: “Meld je gratis aan”
  5. Er verschijnt een pop-up met de melding dat je aangemeld bent.
  6. Klik op: “Ga verder” en je vind je eerste verrassing voor je klaarstaan!

Schoentje vol verrassingen nu bij Villa Overvloed

Dat lukt zo verder wel, toch?

Zo niet, dan moet je maar even een berichtje sturen naar Pietje Patricia. Die helpt je graag verder als je vastloopt!

Ik ga nu even een paar uur rusten. Vanmiddag weer een hoop bezoek en besprekingen. En komende nacht Pieten delegeren door het hele land…

Blijf gezond, maak er een mooi feest van en tot binnenkort!

En hartelijke groet van Sinterklaas


Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?