Feestelijk afscheid van een prachtig product

  door
  Geen categorie
  ,
  reageer als eerste...

Lieve mensen,

Vandaag nemen we afscheid van een prachtig product. Een product wat jarenlang hier in de webwinkel verkocht werd. En waar afgelopen weekend het aller-, allerlaatste exemplaar een nieuwe eigenaar vond. Namelijk de Sinterklaas Fever CD ‘De Grote Reis van Sinterklaas’.

Waarom dit afscheid? Eerlijk gezegd verkopen CD’s niet meer zo goed als vroeger. Er zijn inmiddels heel veel gezinnen waar niet eens een CD-speler in huis is. Dat klinkt misschien maf voor wie al rimpels heeft en witte haren op het hoofd, maar de tijden zijn ook wat dat betreft veranderd.

Ik ben zelf dol op deze CD. Het helpt mij door het jaar heen in de stemming te blijven, want voor mij en de Pieten duurt Sinterklaas natuurlijk het hele jaar. (Alleen met Kerstmis nemen we even een weekje vrij.) Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het nou eens andere melodietjes zijn. En nog een mooi verhaal ook!

Want als je te vaak ‘Sinterklaas Kapoentje’ of ‘Hoor wie klopt daar kinderen’ hoort, dan vind zelfs ik het lastig om bij de intocht blij naar die liedjes te luisteren. Hoe mooi ze ook door alle lieve kindertjes gezongen worden…

Gelukkig blijft de muziek nog altijd verkrijgbaar. Wie het liefst een CD wil, kan bij Bol.com terecht. En alle moderne gezinnen kunnen de liedjes bij iTunes in de winkel terugvinden.

3x raden wat er vandaag dus in je schoen zit…

Nou, niet de hele CD uiteraard. Maar wel het favoriete liedje van Pietje Patricia!

En omdat een afscheid ook heel feestelijk kan zijn, nog een extra verrassing die speciaal voor deze CD gemaakt is…

Nieuwsgierig naar wat dat is? Ga gauw de schoen leeghalen dan!

Sinterklaas

Sint Nicolaas is bisschop en beschermheilige van alle kinderen. Hij komt oorspronkelijk uit Turkije maar woont tegenwoordig in Spanje. Van de eerste zaterdag na Sint Maarten tot en met 5 december verblijft hij in Nederland om met iedereen zijn feest te vieren. Gedurende die tijd vult hij met behulp van de Pieten regelmatig schoentjes, ook hier op de site. Bij deze schoen zit meestal een brief, een boodschap voor alle bezoekers...

Zie ook: https://www.sinterklaassurprisespel.nl/rubrieken/wist-je-dat/

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?