Over de downloads

De downloads

Ik heb het spel in BliQ (1e of 2e luxe editie) bij Bol.com (of elders) gekocht. Hoe kom ik aan de extra downloads?

Klik hier om een eigen klantaccount aan te maken…

Er wordt om een speciale code gevraagd om de downloads gratis te kunnen claimen.

  • 1e editie: Deze code staat op de witte sticker op de deksel van het bliq en tevens in de spelregels op de laatste pagina (downloadsoverzicht).
  • 2e editie: Deze code staat bijna onderaan de rode kaart in het spel (titel van de kaart is ‘Sinterklaas Surprisespel’ met hierop een downloadsoverzicht).
Waar vind ik mijn downloads?

Je hebt toegang tot je downloads vanuit je klantaccount. Klik in het linker menu op de bovenste link Inloggen in Mijn Account (in het oranje blok). Zodra je ingelogd bent, wordt dit oranje blok uitgebreid met een aantal extra opties. Hier vind je de link Mijn downloads. De rest wijst zich als het goed is vanzelf.

Wanneer worden de downloads geleverd?

Je hebt direct toegang tot de downloads wanneer je betaling ontvangen is. Je vindt ze terug op de download pagina in je account. Tijdens je eerste bestelling heb je een emailadres en wachtwoord opgegeven. Hiermee kun je inloggen op je account.

Download instructies

Klik op een download link en selecteer een plek op je computer om de downloads op te slaan. Zorg dat dit een plek is waar je ze straks weer makkelijk terug kunt vinden! Maak bijvoorbeeld eerst een map aan op de computer met de naam ‘Sinterklaas Surprisespel’ en sla je bestanden dan daarin op.

Klik vervolgens op de knop ‘Opslaan’ en open het bestand vanuit je computer door er dubbel op te klikken.

Voor alle PDF downloads heb je Acrobat Reader nodig (versie 7 of hoger). Mocht je Acrobat Reader niet hebben, dan kun je het gratis downloaden vanaf deze link:
http://get.adobe.com/nl/reader/