Over bestellen en verzenden

Bestellen en Verzenden

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Vanaf de week voor de intocht tot aan de Kerst: bestellingen op werkdagen tot 16:00u worden de volgende werkdag geleverd. De rest van het jaar geldt een levertijd van 2 tot 3 werkdagen.

Wanneer je buiten Nederland woont, dan wordt je bestelling (na ontvangst betaling!) zo snel mogelijk op de post gedaan. Hoe lang het vervolgens duurt voordat het geleverd wordt, kun je het beste navragen bij PostNL of het postbedrijf van je land.

Ik heb morgen het spel nodig. Tot hoe laat kan ik het vandaag nog bestellen?

Bestellingen tot 16:00u op werkdagen worden morgen geleverd. Bestellingen op vrijdag na 16:00u en in het weekend worden op dinsdag geleverd.

Is dit te laat? Kies voor een andere verkoper!

Bij de meeste professionele webwinkels kun je tot 17:00u bestellen met de garantie dat het vandaag nog op de post gaat. Bij Bol.com kun je soms tot 1 minuut voor 12 het spel nog bestellen.

Je kunt ook een spel bestellen via je lokale speelgoedwinkel of boekhandel.

Mijn bestelling is niet aangekomen. Wat nu?

Soms raakt er wel eens een pakketje kwijt in de post. Dat kan gebeuren. Laat het even weten via webshop@sinterklaassurprisespel.nl, dan wordt je bestelling opnieuw opgestuurd.

Let op: je bestelling kan alleen bezorgd worden als zowel je huisnummer als je postcode kloppen. Check dit dus eerst even.

Wanneer je deze verkeerd hebt ingevoerd tijdens het bestellen, dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor en zul je je bestelling opnieuw moeten plaatsen.

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. Wat nu?

Ik zorg ervoor dat je bestelling opnieuw aan je toegestuurd wordt.

Stuur me een mail waarin je beschrijft wat de schade is en als het kan met een foto erbij. (De foto heb ik nodig om – afhankelijk van de schade – een bezorgklacht te kunnen indienen bij PostNL.) Vermeld hierin ook je bestelnummer, zodat ik je gegevens makkelijk kan terugvinden. Bedankt!

Ik wil het spel verkopen in mijn winkel. Kan ik het hier bestellen?

Leuk dat je dit vraagt en fijn dat je dit wilt doen! Als winkelier kun je het Sinterklaas Surprisespel inkopen bij Boosterbox. De overige spellen zijn niet op op deze manier beschikbaar.

Wanneer worden de downloads geleverd?

Je hebt direct toegang tot de downloads nadat je betaling ontvangen is. Je vindt ze terug op de download pagina in je account. Tijdens je eerste bestelling heb je een emailadres en wachtwoord opgegeven. Hiermee kun je inloggen op je account.