Spijkers poepen

  Surprises & Gedichten
  , ,
  reageer als eerste...

Een hilarisch spel voor jong en oud en het gebruik van veel vieze woorden wordt bijzonder gewaardeerd door een bepaalde leeftijdsgroep…

Benodigdheden

  • 2 flessen
  • 2x touw met een spijker
  • eventueel een broekriem

Voorbereiding

Bij spijkerpoepen moet de spijker ongeveer halverwege je bovenbeen bungelen. Omdat iedereen een andere lengte heeft, kun je het beste een stuk touw afmeten aan de hand van de grootste persoon in de groep. Maak het touw vast aan een flinke en liefst ook zware spijker (door het gewicht wordt het touw rechtgetrokken – anders springt de spijker echt alle kanten op!) Pak je flessen en de spijkertouwen bij elkaar in, eventueel met een extra broekriem om het touw aan te kunnen vastmaken bij kleding zonder lussen (jurkjes).

Valsspelen tijdens het spijkerpoepen...

Instructies over het spel opschrijven (als je voldoende inspiratie hebt, doe het dan in dichtvorm) en in een envelop stoppen. Plak een surprisesticker op de envelop en plak deze op het pakje.

Uitvoering

Twee Pieter per keer binden het touw met de spijker aan hun middel – spijker hangt als een staart tussen de benen. Beide Pieten hebben een flesje tussen de benen. De kunst is nu om de spijker in de fles te ‘poepen’.

Voorbeeld gedicht

– Wie kan het hardste boeren?
– Wie kan de vieste scheten laten?
– Wie kan het diepst in zijn neus peuteren?
– Wie kan het langst aan zijn gat krabben?
– Wie kan het verst van de pot af piesen?

Oké, oké, nou weten we het wel!
Maar wat de Sint zich nog afvraagt is…

– Wie kan het beste spijkers poepen?

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?