Je doet al mee…

Nadat je je had ingeschreven, heb ik je een mailtje gestuurd met de vraag of je wilt bevestigen dat je je echt zelf aan de quiz hebt meegedaan. De titel van deze email is:

 • “Doe je mee aan de SinterklaasFever CD quiz? Klik dan op de inschrijflink in deze email…”
  Dit is de bevestigingsemail met hierin een bevestigingslink. Om uit alle inzendingen twee winnaars te kunnen kiezen, heb ik je gegevens en je antwoorden nodig. Deze krijg ik pas te zien, als je op deze link klikt. Pas dan is de inschrijfprocedure helemaal afgerond!

  Omdat ik de uitslagen ook via dit systeem verstuur, ben ik wettelijk verplicht deze extra toestemming voor verzending van je te krijgen. Sla deze stap dus niet over als wilt kunnen winnen…

Als je deze mail wel ontvangen hebt en op de link hebt geklikt, hoef je verder niets te doen. Je krijgt vanzelf bericht van me.

Als je de bevestigingsemail niet hebt ontvangen, dan kunnen er een paar dingen aan de hand zijn:

 1. Je hebt toch een typefoutje gemaakt bij het invullen van je emailadres. Niet erg waarschijnlijk, maar het overkomt de besten. In dat geval zul je opnieuw de quizvragen moeten beantwoorden en opsturen.
 2. Je spamfilter blokkeert deze mail. Als je vermoedt dat dit aan de hand is, doe dan het volgende:
  • Check je junk/spam folder of de mail daarin terecht gekomen is.
  • Voeg dit emailadres sintspel@sinterklaassurprisespel.nl toe aan je adresboek.

  Met name hotmail en live adressen willen deze mail nogal eens als spam bestempelen…

 3. Ergens onderweg ging er een server plat. Dit is het minst waarschijnlijk, maar ook dat gebeurt wel eens. Als de mail nooit aangekomen is, zul je opnieuw de quizvragen moeten beantwoorden en opsturen. Gebruik dit keer alleen wel een ander emailadres, want met het adres wat je eerder gebruikt hebt, kom je direct weer terug op deze pagina…