Je doet nu officiëel mee aan de quiz!

Je inschrijving is gelukt! Nogmaals bedankt voor het meedoen aan de Grote Reis van Sinterklaas Quiz! Ik gebruik de mailinglijst om je te laten weten wie de wekelijkse winnaars zijn van de twee CD’s.

Heb je je ook aangemeld voor de nieuwsbrief?

In dat geval krijg je ook bericht als er weer nieuwe Sinterklaas tips en leuke acties zijn geplaatst op de website. Bovendien laat ik het je direct weten als Sinterklaas het virtuele schoentje hier op de website heeft gevuld! Hierdoor krijg je wat vaker email in de aanloop naar Sinterklaasavond, maar de rest van het jaar hoor je in principe bijna nooit van me.

Als je liever al deze mails niet wilt ontvangen, dan kun je je heel makkelijk weer uitschrijven. In iedere email vind je helemaal onderaan een link waarmee je je met één klik direct weer kunt afmelden van de lijst. Ik beloof dat ik je daarna nooit meer leuk Sinterklaas nieuws zal sturen!

Je krijgt meteen al een leuke surprise!

Titel: De grote reis van Sinterklaas – spelletjes special
Beschrijving:
Sinterklaas Surprisespel Special: De Grote Reis van Sinterklaas

Bijlagen dubbelzijdig printen op stevig papier.

Sinterklaas reisde de hele wereld over met zijn Pieten, zijn paard en zijn stoomboot. In deze special vind je 8 spelletjes over deze reis die je kunt spelen in de aanloop naar Sinterklaas of op pakjesavond. (Spelletjes voor groepen, geheel in de stijl van het Sinterklaas Surprisespel!)

Download link: De grote reis van Sinterklaas – spelletjes special
Bestandsgrootte: 1.9 MB

Download instructies

Klik op de download link en selecteer een plek op je computer om de download op te slaan. Zorg dat dit een plek is waar je deze straks weer makkelijk terug kunt vinden!

Klik vervolgens op de knop ‘Opslaan’ en open het bestand vanuit je computer door er dubbel op te klikken.

Voor deze download heb je Acrobat Reader nodig (versie 7 of hoger). Mocht je Acrobat Reader niet hebben, dan kun je het gratis downloaden vanaf deze link:
http://get.adobe.com/nl/reader/

In afwachting van de quiz uitslagen wens ik je vast veel Sinterklaas voorpret!

Patricia Ritsema van Eck

P.S.
Kijk voor alle leuke Sinterklaas Surprisespel acties op deze website even op deze pagina…