Check nu meteen je email!

Dankjewel voor het meedoen aan de Grote Reis van Sinterklaas Quiz!

Om je inschrijving te voltooien moet je eerst nog even bevestigen dat je je echt zelf zojuist hebt meegedaan. Dit is een veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat anderen zomaar – dus zonder jouw expliciete toestemming – onder jouw naam van alles kunnen doen op internet.

Binnen nu een maximaal een uur ontvang je een email van me met de titel “Doe je mee aan de SinterklaasFever CD quiz? Klik dan op de inschrijflink in deze email…”. Hierin vind je een link waarmee je je deelname kunt bevestigen. Pas wanneer je op deze link geklikt hebt, is je inschrijving compleet!

Zodra je op de link geklikt hebt, wordt je onmiddellijk doorgestuurd naar de bedankpagina waar al een leuke verrassing voor je klaarstaat…

Wat moet je doen als die email niet aankomt?

Als je de bevestigingsemail niet ontvangt, dan kunnen er een paar dingen aan de hand zijn:

  1. Je hebt een typefoutje gemaakt bij het invullen van je emailadres. Niet waarschijnlijk, maar het overkomt de besten. In dat geval kun je het beste je opnieuw inschrijven. Klik hiervoor op de terugknop in je internet browser (zo’n vette groene pijl naar links helemaal bovenin je beeldscherm).
  2. Je spamfilter blokkeert onze mail. Als je vermoedt dat dit aan de hand is, doe dan het volgende:
    • Check je junk/spam folder of de mail daar in terecht gekomen is.
    • Voeg dit emailadres toe aan je adresboek: sintspel@sinterklaassurprisespel.nl
  3. Ergens onderweg ging er een server plat. Dit is het minst waarschijnlijk, maar ook dat gebeurt wel eens. Als je geduld kunt opbrengen, zou je nog een uurtje kunnen wachten of de mail alsnog in je inbox verschijnt. Maar anders kun je je in dit geval ook het beste opnieuw inschrijven

Als dit nou allemaal niet helpt, stuur me dan even een mailtje via contact@sinterklaassurprisespel.nl dan help ik je verder.

Het gaat lukken!

Patricia Ritsema van Eck