Sinterklaas Voorpret Pakket

Als de Sint weer in het land is, is het minstens 3 weken feest. Een heerlijke periode om te knutselen en surprises te maken. Om gezellige Sinterklaasliedjes te luisteren. Om heerlijke Sinterklaas lekkernijen uit de oven te toveren. Noem maar op. En dat allemaal als het even kan natuurlijk heel gezellig met je kinderen.

Het Sinterklaas Voorpret Pakket pakket bestaat uit 12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Met dit pakket voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Waaruit bestaat het Sinterklaas Voorpret Pakket?

CD De grote reis van Sinterklaas 1. MP3 van ‘De grote reis’ van Sinterklaas Fever

Het 13e liedje uit de CD De grote reis van Sinterklaas van Sinterklaas Fever. Van deze mp3 is ook de songtekst alvast netjes voor je uitgewerkt. Zo kun je makkelijk meezingen en dit prachtige liedje uit je hoofd leren. En zingen voor de Sint natuurlijk!

Wil je eerst horen wat je krijgt? Dat kan hier:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/de-grote-reis-van-sinterklaas.

Sinterklaas kleurplaat van Margreet de Bruin 2. Sinterklaas Kleurplaat

Laat je kinderen lekker kleuren op een regenachtige herstdag met deze kleurplaat van illustrator Margreet de Bruin van Studio Vliegvis

Sint Sudoku waar je niet voor hoeft te kunnen rekenen 3. 2x Sint Sudoku

Bij deze twee Sudoku spelletjes hoef je nog niet te kunnen rekenen want het is puur met plaatjes gemaakt!

DiscoPiet Tegeltjeslied 4. Tegelliedjes voor Discopiet

De Pieten zijn bezig met een mooi tegelwandje achter de draaitafel van Disco Piet. Dan ziet hij in een oogopslag welke liedjes hij moet draaien. Help de Pietjes de tegels in de juiste volgorde te leggen. Want anders gaat het ‘m niet worden met de disco…

Lieve Pieten doosje 5. Lieve Pieten doosje

Een hartverwarmend surprisespelletje voor Knuffelpietjes wat je kunt spelen op pakjesavond. Waar de Sint je vaak op de vingers tikt voor alles wat je ‘fout’ gedaan hebt, is het nu tijd om iedereen in het zonnetje te zetten! Met uiteraard de bouwplaat om zelf je Pietendoosje te kunnen maken.

Levende Pietenpuzzel 6. Levende Pietenpuzzel

Een surprisespel voor pakjesavond, waarbij je met elkaar de puzzel goed legt. Nou ja legt, iedereen moet op de juiste plek gaan staan en bovendien weet je niet welk puzzelstukje bij jou hoort…

Knutsel Special: 10x Zelfgemaakt 7. Knutsel Special: 10x Zelfgemaakt

Een knutsel special vol kadootjes om zelf te maken; speciaal voor Pietjes met twee linkerhanden. Als je hier geen kado-idee in vindt die je zelf kunt maken, dan weet Sint het echt niet meer…

Stralende kinderen knutselkado 8. Stralende kinderen knutselkado

Een beetje aandacht van de Sint voor jouw stralende kind! Een knutselkadootje recht uit het hart. Om binnenkort te maken en op pakjesavond te schenken.

Een kadootje voor je kind en jezelf waarmee je elkaar elke dag een topdag bezorgd! 9. Happy Family Topdag

Een kadootje voor je kind èn voor je zelf om de dagelijks terugkerende activiteiten van je kind en wellicht ook jezelf visueel zichtbaar te maken. Hierdoor hoef je zelf je kind niet alsmaar achterna te zitten en verdwijnt het gevoel dat je een veredelde politie-agent bent.

Zeeën van tijd 10. Zeeën van tijd

Een kostbaar geschenk hoeft niet duur te zijn. Tijd is bijvoorbeeld een heel kostbaar geschenk. Als je hier wat van over hebt, kun je een ander met tijd tekort heel gelukkig maken door hem of haar wat van je tijd te schenken. Vrolijke tegoedbonnen om zelf in te vullen.

Verkleedpartij - een Sinterklaasgedicht van Wil Kusters 11. Sinterklaasgedicht Verkleedpartij

Een poster met een nog nooit gepubliceerd gedicht van Wiel Kusters, prachtig vormgegeven door Henriëtte Scheiuit.

Sinterklaas Lekkernijen - recepten en knutseltips 12. Sinterklaas Lekkernijen

Op de wensenlijst voor de virtuele schoen stonden o.a. recepten en knutsels. In deze bundel Sinterklaas lekkernijen vind je van allebei wat.

De recepten en knutseltips in deze bundel krijg je van Anneke Ammerlaan, Martine Bax, Peter & Marlijn Claessens, Margriet Darwinkel, Yolanda van der Jagt, Jo Langenberg en Peet & Hagar Veerbeek.

Het Sinterklaas Voorpret Pakket kan besteld worden in de webshop

Het Sinterklaas Voorpret Pakket kost €4,50 en je kunt deze hier bestellen in de webshop. Maar wacht nog even voor je op die link klikt…

Je krijgt het hele pakket met 50% korting wanneer je je inschrijft op mijn Sinterklaas nieuwsbrief. Als je hieronder je naam en emailadres invult, dan stuur ik je de actiecode direct toe:


Ik gebruik de nieuwsbrief om je een bericht te kunnen sturen over nieuwe Sinterklaas tips. Hierdoor krijg je wat vaker email in de aanloop naar Sinterklaasavond, maar de rest van het jaar hoor je in principe nooit van me.

Als je liever niet op deze mailinglijst wilt staan, geef je dan toch even op. Zodra je je aanmelding bevestigd hebt, ontvang je de toegangscode voor het Sinterklaas Voorpret Pakket per email. In diezelfde email vind je helemaal onderaan een link waarmee je je met één klik direct weer kunt afmelden van de lijst. Ik beloof dat ik je daarna nooit meer leuk Sinterklaas nieuws zal sturen!

Pietje Patricia

P.S.
Heb je ergens gelezen dat je dit pakket gratis kunt krijgen? Deze actie was uit 2017 en is inmiddels verlopen…