Sinterklaas Voorpret Pakket

Als de Sint weer in het land is, is het minstens 3 weken feest. Een heerlijke periode om te knutselen en surprises te maken. Om gezellige Sinterklaasliedjes te luisteren. Om heerlijke Sinterklaas lekkernijen uit de oven te toveren. Noem maar op. En dat allemaal als het even kan natuurlijk heel gezellig met je kinderen.

Het Sinterklaas Voorpret Pakket pakket bestaat uit 12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Met dit pakket voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Waaruit bestaat het Sinterklaas Voorpret Pakket?

CD De grote reis van Sinterklaas 1. MP3 van ‘De grote reis’ van Sinterklaas Fever

Het 13e liedje uit de CD De grote reis van Sinterklaas van Sinterklaas Fever. Van deze mp3 is ook de songtekst alvast netjes voor je uitgewerkt. Zo kun je makkelijk meezingen en dit prachtige liedje uit je hoofd leren. En zingen voor de Sint natuurlijk!

Wil je eerst horen wat je krijgt? Dat kan hier:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/de-grote-reis-van-sinterklaas.

Sinterklaas kleurplaat van Margreet de Bruin 2. Sinterklaas Kleurplaat

Laat je kinderen lekker kleuren op een regenachtige herstdag met deze kleurplaat van illustrator Margreet de Bruin van Studio Vliegvis

Sint Sudoku waar je niet voor hoeft te kunnen rekenen 3. 2x Sint Sudoku

Bij deze twee Sudoku spelletjes hoef je nog niet te kunnen rekenen want het is puur met plaatjes gemaakt!

DiscoPiet Tegeltjeslied 4. Tegelliedjes voor Discopiet

De Pieten zijn bezig met een mooi tegelwandje achter de draaitafel van Disco Piet. Dan ziet hij in een oogopslag welke liedjes hij moet draaien. Help de Pietjes de tegels in de juiste volgorde te leggen. Want anders gaat het ‘m niet worden met de disco…

Lieve Pieten doosje 5. Lieve Pieten doosje

Sint beult z’n Pieten wat af. In de zomer werken ze keihard om vast kadootjes in te pakken. Daarna moet alles in zakken verzameld worden om de stoomboot vol te laden. En eenmaal in het noorden, kunnen ze weken door het land sjouwen in hagel, wind en regen om alle kadootjes te bezorgen. Denkt Sint nou echt alleen maar aan kindertjes?!

Levende Pietenpuzzel 6. Levende Pietenpuzzel

Als de Pieten een uurtje vrij hebben, spelen ze graag allemaal soorten spelletjes. Zo zijn de Pieten bijvoorbeeld dol op puzzelen. Niet een doos met 500 stukjes op de tafel kieperen en uren rustig zoeken tot ze alle puzzelstukjes in elkaar gepast hebben. Nee, ze houden van levende puzzels, waarbij iedere Piet een puzzelstukje is!

7. Het Pietenboek van Sinterklaas

Sinterklaas begint een beetje vergeetachtig te worden op z’n oude dag. Een van de dingen die hij niet meer weet, is hoe al zijn Pieten heten. Daarom heeft de Sint een speciaal Pietenboekje laten maken, waar al hij alle belangrijke gegevens over zijn Pieten in opschrijft. Weet je wat nou alleen zo suf is? Hij is vergeten bij iedere Piet de naam te zetten…

Knutsel Special: 10x Zelfgemaakt 8. Knutsel Special: 10x Zelfgemaakt

Een knutsel special vol kadootjes om zelf te maken; speciaal voor Pietjes met twee linkerhanden. Als je hier geen kado-idee in vindt die je zelf kunt maken, dan weet Sint het echt niet meer…

Stralende kinderen knutselkado 9. Stralende kinderen knutselkado

Een beetje aandacht van de Sint voor jouw stralende kind! Een knutselkadootje recht uit het hart. Om binnenkort te maken en op pakjesavond te schenken.

Zeeën van tijd 10. Zeeën van tijd

Een kostbaar geschenk hoeft niet duur te zijn. Tijd is bijvoorbeeld een heel kostbaar geschenk. Als je hier wat van over hebt, kun je een ander met tijd tekort heel gelukkig maken door hem of haar wat van je tijd te schenken. Vrolijke tegoedbonnen om zelf in te vullen.

Verkleedpartij - een Sinterklaasgedicht van Wil Kusters 11. Sinterklaasgedicht Verkleedpartij

Een poster met een nog nooit gepubliceerd gedicht van Wiel Kusters, prachtig vormgegeven door Henriëtte Scheiuit.

Titel: 12. Sinterklaas Lekkernijen
Sinterklaas Lekkernijen - recepten en knutseltips

Op de wensenlijst van mijn Surpirsespel klanten stonden recepten en knutsels. In deze bundel Sinterklaas lekkernijen vind je van allebei wat.

De recepten en knutseltips in deze bundel krijg je van Anneke Ammerlaan, Martine Bax, Peter & Marlijn Claessens, Margriet Darwinkel, Yolanda van der Jagt, Jo Langenberg en Peet & Hagar Veerbeek.

Je krijgt het hele pakket van me cadeau wanneer je je inschrijft op mijn Sinterklaas nieuwsbrief. Als je hieronder je naam en emailadres invult, dan stuur ik je de link en de toegangscode direct toe:

Pietje Patricia

P.S.
Ik gebruik de nieuwsbrief om je een bericht te kunnen sturen over nieuwe Sinterklaas tips. Hierdoor krijg je wat vaker email in de aanloop naar Sinterklaasavond, maar de rest van het jaar hoor je in principe nooit van me.

Als je liever niet op deze mailinglijst wilt staan, geef je dan toch even op. Zodra je je aanmelding bevestigd hebt, ontvang je de toegangscode voor het Sinterklaas Voorpret Pakket per email. In diezelfde email vind je helemaal onderaan een link waarmee je je met één klik direct weer kunt afmelden van de lijst. Ik beloof dat ik je daarna nooit meer leuk Sinterklaas nieuws zal sturen!