Waar is het Sinterklaasspel te koop?

Sinterklaas Surprisespel in doosje

Deze standaard editie is goed verkrijgbaar online en steeds beter offline (d.w.z. in reguliere speelgoedzaken en boekhandels). Hier enkele winkels van wie ik weet dat zij het spel verkopen.

Deze lijst wordt niet dagelijks bijgehouden – het zou dus zo maar kunnen dat je het spel op deze locatie uitverkocht is.

Bij Bol.com ligt in elk geval voldoende voorraad en daar heb je keuze uit exotische verzendopties. Zo kan het bijvoorbeeld op zondag bij de dichtstbijzijnde AH voor je klaargelegd worden. (Kan handig zijn als je last-minute besluit die dag toch nog Sinterklaas te vieren.)

Als je bij Bol.com nog andere spullen bestelt, ben je goedkoop uit. Wanneer je alleen het spel wilt, dan ben je waarschijnlijk bij een van de winkeliers uit bovenstaande lijst het goedkoopst uit. Dit ligt dan vooral aan de verzendkosten die erbij komen. 

Maar vraag het anders eerst bij je lokale speelgoedzaak of boekhandel. Ze kunnen het in elk geval makkelijk inkopen sinds dit jaar. En dan support jij weer een winkel in de straat – die zullen daar blij mee zijn!

Kleintje Sintspel

Voor wie eerst wil kennismaken met het Sinterklaas Surprisespel of voor wie niet langer kan wachten op de post: een beknopte pdf versie. Er zitten iets minder spellen in (15 i.p.v. 30) – het is tenslotte een eerste kennismaking.

Het kost ietsje meer tijd om pakjesavond voor te bereiden (zelf printen en knippen), maar binnen 1 à 2 uur ben je klaar voor een ouderwets gezellige Sinterklaas met minimale stress en maximale pret!

Kleintje Sintspel wordt hier in de webshop verkocht…

Sinterklaas Surprisespel in BliQ

Deze luxe editie is uitverkocht en wordt niet langer bijgedrukt. Er zijn nog enkele winkels waar het te koop is. Via google kun je deze wellicht vinden. Het gaat om echt de allerlaatste exemplaren!