Bonus kadootjes tijdens de voorverkoop

Wanneer je een bestelling doet tijdens de voorverkoopperiode, krijg je een zakje Chai kruiden met het recept voor Bisschopswijn die je met deze thee kunt maken. Wie het Sinterklaas Surpirsespel bestelt, krijgt daarbij ook nog 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek en direct toegang tot het Sinterklaas Voorpret Pakket.

Voor iedereen:

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept bij je bestelling opgestuurd.

Bij bestellingen van minimaal 25 euro:

Wanneer je tussen 15 oktober en 7 november een bestelling plaatst voor minimaal € 25,- krijgt van mij een Sinterklaas Fever CD cadeau! (Zolang de voorraad strekt…)

Het Grote Sinterklaas Kookboek Voor wie het Sinterklaas Surpirsespel bestelt:

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij “Chocolade Anagram” (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Het Sinterklaas Voorpret Pakket bestaat uit 11 leuke downloads. Met de muziek, de spelletjes, een kleurplaat, extra surprisespellen en knutselplaten uit dit pakket, kan voor de hele familie de voorpret vast beginnen!

Voorverkoop 2016 is inmiddels voorbij!