Check je email!

Ik heb je nu net een mailtje gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je jaarlijks de download updates wilt ontvangen. Binnen nu en maximaal een uur ontvang je een email van me met de volgende titel:

 • “Bevestig je interesse in de Sinterklaas Surprisespel download updates”
  Dit is de bevestigingsemail met hierin een bevestigingslink. Pas wanneer je op deze link geklikt hebt, is de inschrijfprocedure helemaal afgerond.

  Omdat ik de updates via een geautomatiseerd proces verstuur, ben ik wettelijk verplicht deze extra toestemming voor verzending van je te krijgen. Sla deze stap dus niet over als je deze ieder jaar wilt ontvangen!

Wat moet je doen als die email niet aankomt?

Als je de bevestigingsemail niet ontvangt, dan kunnen er een paar dingen aan de hand zijn:

 1. Je hebt toch een typefoutje gemaakt bij het invullen van je emailadres. Na de dubbele controle niet erg waarschijnlijk, maar het overkomt de besten. In dat geval kun je het beste terug naar de bestelbon pagina. Klik hiervoor op de terugknop in je internet browser (zo’n vette groene pijl naar links helemaal bovenin je beeldscherm).
 2. Je spamfilter blokkeert deze mail. Als je vermoedt dat dit aan de hand is, doe dan het volgende:
  • Check je junk/spam folder of de mail daar in terecht gekomen is.
  • Voeg dit emailadres toe aan je adreslijst: sintspel@sinterklaassurprisespel.nl
 3. Ergens onderweg ging er een server plat. Dit is het minst waarschijnlijk, maar ook dat gebeurt wel eens. Als je geduld kunt opbrengen, zou je nog een uurtje kunnen wachten of de mail alsnog in je inbox verschijnt. Maar anders kun je je in dit geval ook het beste opnieuw inschrijven

Als dit nou allemaal niet helpt, stuur me dan even een mailtje via contact@sinterklaassurprisespel.nl dan help ik je verder.

Het gaat vast lukken!

Patricia Ritsema van Eck

P.S.
Klik hier om weer terug te keren naar je account overzichtspagina. Je hoeft het inschrijfformulier uiteraard niet nogmaals in te vullen!