Sinterklaas komt eraan. Twee downloads die helpen om grip op dit feest te houden…

  Sinterklaas Stress
  , , ,
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 29 oktober 2017

Het is bijna weer zover. Over 14 dagen stapt de Sint op de stoomboot en begint het Sinterklaas Journaal. Op 18 november zal hij met zijn Pieten in het Friese plaatsje Dokkum voet aan wal te zetten.

Nu de herfstvakantie voorbij is, is het zo langzamerhand ook tijd om zelf met de Sint voorbereidingen van start te gaan. Om je hierbij te helpen staan er online 2 handige downloads voor je klaar:

1. De Pakjesavond Planner

Voor sommige ouders is alleen al het denken aan alles wat rond Sinterklaas gevierd en gedaan moet worden bijzonder stressvol. Maar met een goede voorbereiding is dit helemaal niet nodig. Margriet Darwinkel (auteur van de Happy Family Organizer) en ik hebben daarom samen de Pakjesavond Planner bedacht.

Deze planner bestaat uit 12 werkbladen die je helpen bij het organiseren van de hele Sinterklaasperiode: vanaf het moment dat de stoomboot arriveert totdat de pakjes bezorgd worden.

https://www.sinterklaassurprisespel.nl/pakjesavond-planner

2. De aftelkalender 2017

Deze kalender is voor je kinderen. Het geeft ze in deze tijden van opwinding een stukje rust als ze de nachtjes slapen kunnen afkruisen.

https://www.sinterklaassurprisespel.nl/aftellen-naar-pakjesavond

Op welke dag vieren jullie eigenlijk Sinterklaas?

De kalender van 2017 telt af van de maandag voor de intocht naar dinsdag 5 december, de dag waarop officieel Pakjesavond gevierd wordt. Ik vermoed echter dat veel gezinnen Sinterklaas in het weekend voor of na 5 december zullen vieren. Daarom wil ik nog een paar varianten op de aftelkalender erbij maken, maar dan moet ik wel weten of hier voldoende belangstelling voor is.

Je kunt me hierbij helpen door op de site aan te vinken op welke dag jullie van plan zijn Sinterklaas te vieren. Super als je dit wilt doen!

https://www.sinterklaassurprisespel.nl/pakjesavond-plannen/op-welke-dag-vieren-jullie-sinterklaas/

Aanbieding: Sinterklaasspel downloads voor de halve prijs

Tot slot wil ik je nog laten weten dat dit het beste moment om het nieuwe Sinterklaas Surprisespel te bestellen. Je kunt er dan een pakket aan downloads bij krijgen voor de helft van de prijs. Voel je echter nergens toe verplicht.

Bedankt voor het lezen van deze 1e nieuwsbrief en veel plezier met de eerste voorpret!

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?