Ik ben een plannerbeet. Jij ook?

  Sinterklaas Stress
  , , , ,
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 11 november 2017

Nog slechts een week te gaan en dan is de intocht!

Ik weet niet hoe jouw week geweest is, maar de mijne was qua planning een ramp. Mijn plan was o.a. om 1 dag bezig te zijn met bestellingen klaarmaken voor verzending. Dat ging de afgelopen jaren altijd goed. Dit jaar heb ik door onvoorziene omstandigheden er 3 dagen over gedaan!

Het was op z’n zachtst gezegd nogal stressvol. Dat ik sowieso al een flinke achterstand had – nog meer onvoorziene omstandigheden – hielp natuurlijk niet. Daarbij ben ik gewoon niet zo’n hele goede planner…

Een van de ‘best sellers’ op de website is de Pakjesavond Planner die ik samen met Margriet Darwinkel gemaakt heb. Je zult je meteen afvragen, hoe ik als ‘plannerbeet’ hieraan een zinnige bijdrage heb kunnen leveren. Daar kan ik kort over zijn: design.

Margriet schreef eerder al de ‘Happy Family Organizer’ en heeft het fenomeen plannen stukken beter voor elkaar. Maar het moet er natuurlijk wel leuk en aantrekkelijk uitzien. En daar ben ik dan weer goed in. Goede samenwerking dus!

Pakjesavond Planner - werkbladen voor een stressvrije planning van het sinterklaasfeest.

Omdat wij iedereen een Sinterklaasperiode met zo min mogelijk stress gunnen, kun je onze planner gewoon downloaden. Hier zijn geen voorwaarden aan verbonden. En deel deze gerust met iedereen die tekenen van Sintstress begint te vertonen:

https://www.sinterklaassurprisespel.nl/planner-pakjesavond-2017

Mocht je meer hulp willen bij het gebruik van je Pakjesavond Planner, meld je dan aan voor Margriet’s Sinterklaas mini-cursus: “In 4 stappen naar een Sinterklaasfeest zonder stress, om nooit meer te vergeten.”

https://www.sinterklaassurprisespel.nl/sinterklaas-mini-challenge

Het kost je niets – ja, tijd dan. Maar die verdien je dubbel en dwars terug!

Ik ga ondertussen door met het bouwen van de nieuwe site. Ook die was niet strak genoeg gepland. Ik zal Margriet maar eens lief aankijken of ze nog tips heeft voor bestellingen en websites plannen… 😉

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
Maandag start het Sinterklaasjournaal. Een mooie dag om ook met aftellen naar pakjesavond te beginnen. Had je de aftelkalender al gedownload? Je kunt nu dus kiezen uit 3 versies:

  1. aftellen naar zaterdag 2 december
  2. aftellen naar zondag 3 december
  3. aftellen naar dinsdag 5 december

De eerste twee zijn vooralsnog uniek. Ik ben dit jaar in elk geval nog geen andere kalenders tegengekomen die rekening houden met Pakjesavond vieren in het weekend voor 5 december.

https://www.sinterklaassurprisespel.nl/aftelkalender2017

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?