Dit bericht bevat informatie over activiteiten, downloads en/of aanbiedingen uit . Deze zijn inmiddels afgelopen of niet langer verkrijgbaar!

Happy Family Dynamics

  door
  Sinterklaas Stress
  , , ,
  reageer als eerste...

Het is de tijd van de planners en agenda’s. Ik weet dat ze in grote getale in de winkel liggen. Maar het creëren van een gelukkig gezin in balans gaat verder dan het alleen planmatig en organisatorisch op orde hebben. Ook al is dat misschien nu wel waar je het meest naar verlangt…

Happy Family OrganizerPlanning is belangrijk, maar afstemming en een visie hebben op hoe je wilt leven is minstens zo belangrijk, zo niet nog belangrijker.

Waar het om gaat is dat je een goed fundament legt onder je gezin, dat je weet waar jullie voor staan en wat jullie belangrijk vinden EN wat je wilt uitdragen naar je kinderen toe. Als je dat helder hebt zouden je agenda en de onderlinge afspraken hier een afspiegeling van moeten zijn en ben je als gezin wendbaar, flexibel en leef je in verbinding met elkaar.

Dat is waar de Happy Family Organizer je op een speelse en toch ook serieuze manier bij helpt. Want het gaat wel ergens over.

Family Dynamics training

Inmiddels werken al meer dan 1000 gezinnen met mijn Happy Family Organizing methodiek. Elk jaar beginnen weer nieuwe gezinnen en ook bestaande gebruikers met geweldig resultaat.

Maar dit jaar zit er een online Family Dynamics training bij.

Deze training is o.a. afgeleid van één van de Agile frameworks: SCRUM, die wordt ingezet om op een effectieve en flexibele manier samen te werken en sofware te ontwikkelen.

Wat heeft SCRUM@HOME nou met gezinsorganisatie en – ontwikkeling te maken?

Happy Family Dynamics Als je als gezin waardengestuurd wilt opvoeden en leven is het ten alle tijden belangrijk dat je wendbaar bent, dat je de benodigde kennis krijgt door ervaringen en dat je beslissingen neemt op basis van wat er al bekend is. Leven in het nu, dus afgestemd op wat jullie belangrijk vinden.

Het helpt je met echt duurzaam doorvoeren van de Happy Family Lifestyle. Iedereen binnen het gezin:

  • krijgt zijn eigen plek,
  • krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen,
  • kan zijn doelen en wensen bereiken
  • en dit allemaal op een leuke en toch heel effectieve manier.
  • Met goed onderling overleg
  • en het gevoel van het leven van de gezamenlijke gezinsmissie.

Meer kan ik er nog niet over vertellen. Ik houd het nog even een week geheim. Maar omdat er een beperkt aantal plaatsen is, kun je alvast…

Inschrijven op de wachtlijst Family Dynamics

Dan weet je zeker dat je als eerste alle informatie krijgt en de mogelijkheid om je in te schrijven. Bovendien ontvang je ook nog als bonus de HAPPY FAMILY HIGHLIGHTS CALENDER. Een nieuw product uit de stal van Happy Family Life. Op mijn eigen website kun je ook daarover binnenkort meer lezen…

Oh ja nog even.

Als je je inschrijft dan zit je nog nergens aan vast. Je schrijft je alleen in en je beslist pas nadat je alle informatie hebt ontvangen. Hiermee voorkom je dat je dit aanbod mist.

De Pakjesavond Planner is leuk. Maar ook na Sinterklaas is het belangrijk om een goede basis onder je gezin in combinatie met je werk te leggen. Moeiteloos combineren van werk en gezin en je dromen in dit leven waarmaken.
Margriet Darwinkel

One Life, Live it FamilyWise!

Happy Family Dynamics © 2017 - alle rechten voorbehouden.

Margriet Darwinkel is de bedenker van de Happy Family Organizer en co-auteur van het boek Opvoeden vanuit het Hart. Het is Margriet’s passie om kinderen en volwassenen te laten leven vanuit hun eigen kern, kracht en essentie.

Zie ook: http://www.happyfamilylife.com

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?