Doe mee aan de uitdaging: speel elke dag een Sint of Piet tekenspel

  Sinterklaas Activiteiten
  , , ,
  reageer als eerste...

Marijke Sluijter is vandaag op Villa Overvloed gestart met een superleuke uitdaging: speel elke dag een Sint of Piet tekenspel. Gedurende 5 dagen krijg je elke dag van haar een les in deze tekenspellen. Je hoeft er zelf niet voor te kunnen tekenen. En je kunt er direct met je kinderen mee aan de slag!

Uitdaging: speel elke dat een Sint/Piet tekenspel. Detail uit de buitelpieten tekening van Marijke Sluijter

Buitelpieten – door Marijke Sluijter

Tekenspellen herstellen de emotionele balans

De tekenspellen zijn allemaal zo bedacht, dat ze helpen bij het verminderen van Sinterklaas stress. Nu de goede man weer in het land is – inclusief zakken vol met zoete lekkernijen – lijkt er soms geen einde te komen aan het gestuiter.

Met de tekenspellen herstel je de balans. Door alle emoties en prikkels raken veel kinderen over hun toeren. Je leert hoe je rust geeft, het teveel aan druk een uitlaatklep biedt en orde in de chaos schept. Gewoon lekker krassen met potloden op papier of door een buitenspelletje in een tekening van stoepkrijt (coronaproof!).

Meedoen aan de Sint en Piet tekenspel uitdaging?

Ga naar Villa Overvloed en meld je aan:
https://www.villa-overvloed.nl/course/uitdaging-speel-elke-dag-een-tekenspel

Als je nog geen lid bent, maak je eerst een account aan. Daarna kun je je aanmelden voor de uitdaging. Deelname is helemaal gratis!

Je krijgt onmiddellijk toegang tot het eerste tekenspel en de eerste opdracht. De rest volgt in de dagen erop. In totaal duurt de uitdaging 5 dagen. Je bent per dag 10 tot 30 minuten met de tekenspellen bezig.

Deze vorm van krassen en tekenen is niet alleen rustgevend voor je kind. Ik ben vorig jaar begonnen aan de grote tekencursus van Marijke en ik kan je verklappen dat deze manier van tekenen ook heerlijk is voor jezelf!

Wanneer je de uitdaging aangaat en elke dag laat zien wat jij of je kind aan moois getekend heeft, krijgt ook nog een mooie beloning na afloop…


Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?