Tip van Artoek: traktatiebootje

  door
  Sinterklaas Activiteiten
  , , ,
  reageer als eerste...

Bootjes zijn reuze handig tijdens Sinterklaas en heel eenvoudig om zelf te maken. Geef iedereen z’n eigen bootje op pakjesavond en vul ze met pepernoten. Of gebruik bootjes om op pepernoten te trakteren als je kind jarig is in de Sinterklaas periode.

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=mfiH0t8HtaM width=550]

Met behulp van dit filmpje is het natuurlijk een eitje om zelf bootjes te vouwen, die je kunt vullen met pepernoten. Alleen mis je dan de leuke oerhollandse print van de bootjes in het filmpje. Daar bedachten we een leuke actie op!

Wil jij een gratis origineel bootje van Artoek?

Sintsurprisespel In De Knoop, Uit De Knoop De eerstvolgende 50 bestellers van de nieuwe aanvulling op het Sinterklaas Surprisespel in BliQ krijgen een origineel bootje van Artoek bij hun bestelling kado! Het gaat om 6 nieuwe groepssurprises waarbij de kaarten uiteraard naadloos in je bliq passen en een setje touwen voor bij het spel ‘In de knoop, uit de knoop’. OP = OP dus wees er op tijd bij!

Kilk hier om de nieuwe aanvulling te bestellen…

Wil je meer van deze bootjes? Bestel ze op www.artoek.nl

Dit traktatie-idee krijg je van Martine Bakx. Als beroepsfröbeloog, moeder en eigenaar van feestwinkel Artoek wordt haar vaak gevraagd of ze niet een leuke traktatie weet. Op haar website www.traktatieblog.com verzamelt ze de mooiste en origineelste ideeën bij elkaar. Klik hier voor nog meer Sint tractaties van Martine…

Tip van Artoek: traktatiebootje © 2014 - alle rechten voorbehouden.

Martine is een ontwerper met een zwak voor kleurrijke, simpele, duurzame ontwerpen. Met motto's als "less is more", "what you see is what you get" en consuminderen. Ze verkoopt o.a. kinderverkleedkleren: kwaliteit, duurzaam, fairtrade! En ze heeft ze een prachtige tipjes-encyclopedie geschreven: Nageluk.

Zie ook: http://www.artoek.nl

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?