Dit bericht bevat informatie over activiteiten, downloads en/of aanbiedingen uit . Deze zijn inmiddels afgelopen of niet langer verkrijgbaar!

Sinterklaasfever op 27 november in Zoetermeer

  Sinterklaas Activiteiten
  , , , ,
  reageer als eerste...

Sinterklaasfever theatershow aankondiging
We hebben er lang op moeten wachten, maar na jarenlang exclusief voor Feyenoord fans te hebben opgetreden, gaat het er eindelijk weer van komen: op 27 november is er in Zoetermeer een theatervoorstelling van Sinterklaasfever.

De laatste keer dat er een openbare voorstelling was, geloofden mijn jongste zonen – inmiddels 14 jaar oud – nog in Sinterklaas. We gingen naar de voorstelling in Apeldoorn en na afloop hebben ze volgens mij wel bijna een uur in de rij gestaan om Sint nog een handje te kunnen geven. Maar wat hebben we genoten!

Vrolijke kindervoorstelling vol disco-klassiekers

Sinterklaasfever theatervoorstelling 2009

Sinterklaasfever is een vrolijke kindervoorstelling vol disco-klassiekers en spannende avonturen, gebaseerd op de gelijknamige CD. Via een videoscherm hebben presentatoren Patrick en Agnes contact met Sinterklaas, want zal het hem lukken om op tijd in het theater te arriveren?

Gelukkig is Disco Piet van de partij om de zaak in goede banen te leiden. Samen zingen ze klassieke Sinterklaasliedjes en swingen ze op disconummers met Sinterklaasteksten, die niet alleen door de kinderen, maar ook door hun ouders luidkeels worden meegezongen. (Als je denkt dat ik overdrijf, bekijk het filmpje hieronder dan maar…)

En als Sinterklaas uiteindelijk arriveert is het feest compleet!

Sinterklaasfever in Luxor

Om vast in de stemming te komen, een impressie van het laatste optreden:

Kaartjes reserveren?

De kaartjes kosten €15,- per persoon. Er zijn twee voorstellingen; eentje om 12:00 uur en eentje om 15:00 uur ‘s middags. Hieronder staan de links naar de website van Stadstheater Zoetermeer:

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?