Pepernotenboot voor een originele Sinterklaas traktatie

  Sinterklaas Activiteiten
  , , ,
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 25 november 2020

In schoentje vier vind je een pepernotenboot voor Pietjes die graag bakken en voor Pietjes die van knutselen houden…

Sinterklaasfever op Spotify

De schoen opent met een videootje wat ik zelf in elkaar geknutseld heb op muziek van Sinterklaasfever. Misschien weet je dat ik in het verleden hun CD’s verkocht? Het zijn sinterklaasliedjes op melodieën van bekende discohits uit de jaren ’80. Heerlijk, juist ook voor de ouders! Deze CD’s worden niet langer geproduceerd, want tegenwoordig lijkt iedereen alleen nog naar Spotify te luisteren. Gelukkig kun je Sinterklaasfever daar nu ook terugvinden:

Sinterklaasfever sinterklaasliedjes op Spotify
Het Beste van Sinterklaasfever

Pepernotenboot van Artoek

De inhoud van deze schoen is verder verzorgd door Martine Bakx van Artoek.nl, een webwinkel gespecialiseerd in verkleedkleren. Martine ontwerpt (bijna) alles zelf en laat met duurzame materialen en tegen eerlijke prijzen, haar verkleedkleren produceren bij een naai-atelier in Bangladesh. Behalve kant-en-klare kleding, verkoopt ze ook naaipatronen en knutselkaarten, o.a. voor het origineel verpakken van traktaties.

Pepernotenboot voor Sinterklaas traktatie van Artoek.nl
En dat laatste is dus wat je gaat terugvinden als je het schoentje opent: een recept en een knutselplaat voor een hele originele Sinterklaas traktatie!

Hier vind je de nieuwe online schoen…

Veel plezier met deze schoen!

Vrolijke groet,
Pietje Patricia

P.S.
Ik dacht dat ik inmiddels helemaal door de stickervellen heen was, maar van de week vond ik een nog nooit geopend doosje van de drukker. De voorraad is dus weer aangevuld. Het zijn er niet heel veel, maar voor iedereen die de stickers toch wel heel makkelijk vindt – en ook nog eens in de aanbieding:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/extra-set-opdrachtstickers


Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?