Het gezin is een groot feest…

  door
  Sinterklaas Activiteiten
  , ,
  reageer als eerste...

… ook al heb je het soms (te) druk!

Inspirerende workshop van Margriet Darwinkel op vrijdag 16 december a.s.

Misschien klinkt het nu nog raar in je ogen en geloof je het nog niet, maar ik ben ervan overtuigd dat elk gezin gelukkig en succesvol kan zijn door mooie en effectieve rituelen in te bouwen en een duidelijke koers te varen.

Het maakt mij persoonlijk verdrietig als ik gezinnen zie worstelen en contact met elkaar zie verliezen. Terwijl ze individueel eigenlijk niets liever willen dan in hun verscheidenheid zich welkom te voelen bij elkaar en hun eigen unieke familierituelen te hebben en ernaar te leven.

  • Niets voelt als regelmaat ook al doe je steeds je best om structuur in te bouwen en vaste momenten in te plannen. En als we ze hebben, dan is het moeilijk om ze vol te houden, omdat elke weer er weer anders uit lijkt te zien.
  • Een continue knagend schuldgevoel. Het idee dat wat je ook doet, je nooit die goede balans vindt tussen tijd op jouw werk, tijd voor jouw gezin en tijd voor jezelf. Je doet enorm je best, maar ziet niet voor je hoe je dit goed kunt doen.
  • Jouw kinderen vragen veel aandacht en je vindt het lastig jouw balans te vinden tussen eigen tijd en tijd met de kinderen. Lastig om hier je eigen grenzen aan te geven.
  • Je vindt het heel moeilijk om echt voor jouw eigen gezin te kiezen. Je bent bang, zeker met de feestdagen, anderen teleur te stellen. Maar ook door het jaar heen is het lastig echt quality met je gezin af te dwingen. Je voelt een sociale druk van familie en vrienden.
  • Je hebt het gevoel dat iedereen iets van je wil en je merkt dat je daardoor steeds minder geduld kunt opbrengen en minder energie overhoudt. En als je dan eigen tijd hebt, je zo moe bent dat je geen puf meer hebt om iets leuks voor jezelf te gaan doen.
  • Je zou het geweldig vinden als je, nog voor het eind van het jaar, in staat bent om te weten wat je echt belangrijk vindt en dat je dit terug ziet in de dingen die je doet, individueel en samen.

Herken je je in deze punten?

Dan is het ééndaagse event… Het gezin is een groot feest, ook al heb je het soms (te) druk! …een dag die jouw gezin een flinke boost in de gewenste richting leeft.

Zou het niet te gek zijn als je een duidelijke koers hebt die door de ingebouwde rituelen vastgehouden kan worden?

Het is echt mogelijk en nog leuk ook!

Het ééndaagse event is bedoeld voor werkende ouders die meer rust en ruimte willen ervaren, door middel van het inbouwen van eenvoudige (gezins)rituelen en het prettig vinden hierin begeleid te worden door mij en collega-ouders, die net als jij voelen en begrijpen dat dit het juiste moment is om nog voor het eind van het jaar actie te ondernemen.

Wat levert het ééndaagse event je op:

  • Nog vóór het beginnen van de drukke feestmaand weet je welke gezinsrituelen er voor zorgen dat jullie gelukkig en succesvol blijven.
  • Je weet hoe je deze rituelen thuis kunt gaan uitleggen en toepassen.
  • Hoe je ervoor zorgt dat jullie elkaar blijven aanspreken als je merkt dat jullie van de ingezette koers dreigen af te wijken.
  • Je loyaal kunt blijven aan jezelf en je gezin, ondanks de sociale druk durft te gaan staan voor het belang van jouw gezin.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag heeft als karakter dat je gaat begrijpen wat het belang is van (dagelijkse) gezinsrituelen, en je gaat door de dynamiek van de groep beseffen hoe leuk het eigenlijk is, om werkende ouder te zijn en hoe je elkaar daar in kunt stimuleren en bekrachtigen.

Een dag van intensief leren met hoofd, hart en handen. Een dag waarop we lachen, genieten en ontspannen en waarna je heel voldaan en vol energie en vertrouwen weer naar huis zult gaan.

Je krijgt van mij ook nog een extra super handig planningstool t.w.v. 12,50 euro als cadeau mee naar huis. En uiteraard wordt de dag goed verzorgd met biologische catering en lekkere gezonde snacks.

De waarde van deze dag is normaal 297 euro excl. BTW. , maar in deze dure feestmaand betaal je slechts 197 euro voor het volledige programma.

Is dit een dag die niet wilt missen? Schrijf je dan vandaag nog in!

En dat zeg ik niet voor niets. Want…

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen (10 deelnemers max!), want ik wil echt intensief aan de slag met een super gemotiveerde groep werkende ouders.

Dit aanbod krijg je van Margriet Darwinkel, de bedenker van de Happy Family Organizer en co-auteur van het boek Opvoeden vanuit het Hart. Het is Margriet’s passie om kinderen en volwassenen te laten leven vanuit hun eigen kern, kracht en essentie. Ze schrijft hierover op haar website www.happyfamilylife.com. Ze schreef ook tips voor deze website. Klik hier voor tips van Margriet…

Het gezin is een groot feest… © 2016 - alle rechten voorbehouden.

Margriet Darwinkel is de bedenker van de Happy Family Organizer en co-auteur van het boek Opvoeden vanuit het Hart. Het is Margriet’s passie om kinderen en volwassenen te laten leven vanuit hun eigen kern, kracht en essentie.

Zie ook: http://www.happyfamilylife.com

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?