Dit bericht bevat informatie over activiteiten, downloads en/of aanbiedingen uit . Deze zijn inmiddels afgelopen of niet langer verkrijgbaar!

Doe je mee aan een van de leuke prijsvragen van deze week?

  Sinterklaas Activiteiten
  , ,
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 19 november 2015

Eerder deze week kondigde ik aan dat de winacties van start zouden gaan. Maar eigenlijk vind ik winacties maar niks. Voor mij heeft het toch een beetje een graai & snaai associatie. En dat klopt niet met een Sintspel wat juist een einde probeert te maken aan het graaien en snaaien.

Daarom heb ik besloten de winacties te vervangen door prijsvragen. Het verschil is dat je niet zomaar iets kunt winnen door een bericht te liken. Je moet er wel iets voor doen! Dat past voor m’n gevoel toch beter bij de spirit van het Sintspel.

Drie prijsvragen zijn deze week van start gegaan:

1. Ontwerp een nieuwe stoomboot voor Sinterklaas

Hiervoor heb je de bouwplaat van de pepernotenboot nodig die afgelopen weekend in de schoen zat. Wat je er precies mee moet doen om mee te dingen naar één van de drie prijzen, kun je hier lezen:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/prijsvraag-ontwerp-stoomboot-voor-sint

Het is ook bedoeld voor je kinderen en je kunt er een leuke Sinterklaas CD mee winnen of een pakketje knutselplaten van Artoek (die ook het pepernotenbootje bedacht heeft).

Uiterste inzenddatum: zondag 29 november

2. Wat schrijf je in een telegram aan de Sint?

Stel je even voor dat je een Piet in nood bent. Wat is er voor iets naars, raars of bijzonders gebeurd? En wat schrijf je dan aan de Sint?

Meedoen hieraan is makkelijk. Verzin een originele tekst en plaats deze als reactie op de website. Onderaan de aankondiging van deze prijsvraag uiteraard:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/prijsvraag-wat-schrijf-jij-aan-de-sint

Iedereen kan eraan meedoen. Je kunt hiermee een Chocotelegram winnen (ter beschikking gesteld door YourSurprise.nl) of een aanvulling op het Sinterklaasspel, 2e editie.

Uiterste inzenddatum: zondag 22 november

3. Pimp een chocolade letter

Inspiratie voor deze prijsvraag komt uit Het Grote Sinterklaas Kookboek en dat is dan ook precies wat je kunt winnen als je hieraan meedoet. Ook van deze prijsvraag kun je de instructies op de site lezen:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/pimp-een-chocolade-letter

Uiterste inzenddatum: donderdag 26 november

Ik hoop van harte dat je aan een van deze prijsvragen meedoet – of je kinderen uiteraard! In dat geval: succes ermee!

En zet een muts op dit weekend. Het belooft koud te worden…

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S. Het is overigens niet de bedoeling dat je stoomboten en chocoladeletters op de post doet. Een digitaal fotootje is genoeg!

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?