Marijke Sluijter

  geen

Marijke Sluijter

Rupsje-nooit-genoeg-kindjes worden niet geboren, maar zo gemaakt. Het heerlijk avondje ontaardt nogal eens in een graaipartij met aan het eind een enorme berg papier. Als de cadeaus dan ook nog eens tegenvallen, blijf je als kind met een koud gevoel achter. Ouders hebben dit nooit zo bedoeld en krijgen hier vaak een heel droevig gevoel  … Read more


Marion van der Coolwijk

  geen

Dit Sinterklaasspel garandeert de spelers een gezellige, vrolijke, maar vooral afwisselende `pakjesavond/middag`. Niet de cadeautjes staan centraal, maar het samenzijn en het samen doen. Origineel, grappig en spannend zijn de opdrachten die aan een pakje gekoppeld worden. En iedereen kan meedoen, van jong tot oud. De uitvoering in de vorm van stevige kaarten maakt dat  … Read more


Sophie van Berkel

  Reageren niet mogelijk

Sinterklaas Surprisespel: origineel èn geschikt voor basisscholen. Op de spelkaarten staan coöperatieve spellen. Hierbij spelen samenwerking en plezier maken een belangrijke rol. Leuke toevoeging aan het uitpakken van de surprises!


Marije Smit

  Reageren niet mogelijk

Het spel is inmiddels in huis, de informatie is gelezen, diverse opdrachtkaartjes heb ik stiekem al uitgevoerd en ik heb maar één conclusie: Sinterklaas Surprisespel is Gaaf voor Kinderen en Ouders!


Mireille Mettes

  Reageren niet mogelijk

De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!


Judith van Wijk

  Reageren niet mogelijk

Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren…


Willemien Eikelboom

  Reageren niet mogelijk

Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond.


Margriet Darwinkel

  Reageren niet mogelijk

Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!


Anne Mijke van Harten

  Reageren niet mogelijk

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.


SinterklaasFan.nl

  Reageren niet mogelijk

Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!