Marion van der Coolwijk
- kinderboeken schrijfster en eigenaar van Kind in Beeld

Dit Sinterklaasspel garandeert de spelers een gezellige, vrolijke, maar vooral afwisselende `pakjesavond/middag`. Niet de cadeautjes staan centraal, maar het samenzijn en het samen doen. Origineel, grappig en spannend zijn de opdrachten die aan een pakje gekoppeld worden. En iedereen kan meedoen, van jong tot oud. De uitvoering in de vorm van stevige kaarten maakt dat het spel jarenlang meekan.

Ook de vormgeving is attractief, waarbij op een duidelijke manier wordt aangegeven voor welke leeftijd een opdracht geschikt is, of je materialen nodig hebt voor de uitvoering en hoe lang een opdracht duurt. Zo kun je vooraf al bepalen welke opdrachten je wel/niet wilt inzetten. De uitleg is kort en bondig geformuleerd in begrijpbare taal, maar vergt wel een gevorderd leesniveau. Dat is op zich niet erg, want zodra de opdracht is voorgelezen, kunnen ook jonge kinderen aan de slag.

Er zal met dit Sinterklaasspel veel gelachen worden op pakjesavond/middag! Een echte aanrader voor jong en oud. Een uniek spel dat zeker kan leiden tot versies voor andere feestdagen 🙂

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?