Je Pakjesavond Planner!

Een extra kadootje omdat je je hebt ingeschreven voor de mini-cursus “In 4 stappen naar een Sinterklaasfeest zonder stress en om nooit meer te vergeten” van Margriet Darwinkel. Je kunt deze planner downloaden via de link hieronder. Sla hem op op je computer en print hem daarna uit.

Titel: Pakjesavond Planner

Dubbelzijdig afdrukken op normaal papier.

12 werkbladen die je helpen bij het organiseren van het hele Sinterklaasfeest: vanaf het moment dat de stoomboot arriveert totdat de pakjes bezorgd worden.

Download link: Pakjesavond Planner – Klik op de download link en sla de download op op een plek waar je deze straks weer makkelijk terug kunt vinden!
Bestandsgrootte: 2.7 MB

Sinterklaas Surprisenieuwsbrief

Ieder jaar vanaf ongeveer de herfstvakantie tot en met 5 december komt deze website weer tot leven. Regelmatig verschijnen er dan nieuwe surprise-, kadootjes- en receptentips. Of gekke weetjes over de Sint, zowel actuele zaken als opmerkelijke feiten uit het verleden.

In deze periode komt ook de download beschikbaar van de aftelkalender voor dat jaar. En zodra de Sint officieel in Nederland gearriveerd is, wordt het virtueel schoentje weer gezet en gevuld met leuke verrassingen…

Wil je op de hoogte blijven van de gratis downloads en de nieuwe berichten? En wil je ook in aanmerking komen voor speciale Sinterklaas acties? Schrijf je dan in op de Sinterklaas nieuwsbrief:

Voor nu vast veel plezier gewenst met het voorbereiden van een geslaagd Sinterklaas feest!

Patricia Ritsema van Eck (Sinterklaas Surprisespel)
Margriet Darwinkel (Happy Family Organizer)