Je bent al ingeschreven!

Je naam is dus al toegevoegd aan de mailinglijst en dat betekent dat je je niet opnieuw met hetzelfde emailadres kunt inschrijven.

Nadat je je had ingeschreven, heb ik je een mailtje gestuurd met de vraag of je wilt bevestigen dat je je wilt inschrijven op de nieuwsbrief. De titel van deze email is:

 • “Bevesting je inschrijving op de Sinterklaas Surprisespel nieuwsbrief”
  Dit is de bevestigingsemail met hierin een bevestigingslink. Ik ben wettelijk verplicht te controleren of je jezelf hebt aangemeld en niet iemand anders. Pas als je op de link in de email geklikt hebt, is de inschrijfprocedure helemaal afgerond!

Als je deze mail inmiddels ontvangen hebt en op de link hebt geklikt, hoef je verder niets te doen. Je krijgt vanzelf bericht van me.

Als je de bevestigingsemail niet hebt ontvangen, dan kunnen er een paar dingen aan de hand zijn:

 1. Je spamfilter blokkeert deze mail. Als je vermoedt dat dit aan de hand is, doe dan het volgende:
  • Check je junk/spam folder of de mail daarin terecht gekomen is.
  • Voeg dit emailadres sintspel@sinterklaassurprisespel.nl toe aan je adresboek.

  Met name hotmail en live adressen willen deze mail nogal eens als spam bestempelen…

 2. Ergens onderweg ging er een server plat. Dit is het minst waarschijnlijk, maar ook dat gebeurt wel eens. Als de mail nooit aangekomen is, zul je je opnieuw moeten inschrijven. Gebruik dit keer alleen wel een ander emailadres, want met het adres wat je eerder gebruikt hebt, kom je direct weer terug op deze pagina…

Sta je al wat langer op de lijst en heb je je opnieuw ingeschreven omdat je de Pakjesavond Planner bent kwijtgeraakt? Stuur me dan even een mailtje!