Dit bericht bevat informatie over activiteiten, downloads en/of aanbiedingen uit . Deze zijn inmiddels afgelopen of niet langer verkrijgbaar!

Twee leuke Sinterklaasboeken

  Originele Kadootjes
  , ,
  reageer als eerste...

Nog 13 nachtjes wakker liggen dan is het Sinterklaas

Nog 13 nachtjes wakker liggen In dit boek komt het hele sinterklaasverhaal aan bod: de reis van Sint en zijn pieten naar Nederland, de aankomst in de haven, het zetten van de schoen voorzien van een tekening of brief voor Sinterklaas, de spanning en het aftellen tot het heerlijk avondje, de ontmoeting tussen de echte Sint en een hulpsint, pakjesavond en het vertrek terug naar Spanje.

Het doorlopende verhaal wordt gelardeerd met een heleboel versjes en liedjes over de Pakjespiet, de Zielenpiet, de Zeurpiet en de Wegwijspiet,om er maar een paar te noemen. Op de bijgeleverde cd vind je over elf van die zwarte pietjes evenzoveel nieuwe, swingende sinterklaasliedjes, gezongen door Edwin Rutten. En van al die liedjes staat er ook nog eens een karaokeversie op de cd, zodat iedereen thuis en op school mee kan zingen.

Nog 13 nachtjes wakker liggen dan is het Sinterklaas kost €17,95 (niet langer leverbaar)

Hoe Kees Piet werd

Hoe Kees Piet werd Kees heeft maar één wens en dat is Piet worden. En niet zomaar een Piet, maar een zwarte Piet die Sinterklaas helpt met pakjes rondbrengen. Alle Pieten in het pakhuis van Sinterklaas zijn ergens heel erg goed in, maar wat voor Piet kan Kees worden? Waar is Kees echt het allerbeste in?

Hoe Kees Piet werd kost €18,95 (niet langer leverbaar)

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?