Twee leuke Sinterklaasboeken bij Het Kinderpunt

  Originele Kadootjes, Warm aanbevolen
  ,
  reageer als eerste...

Nog 13 nachtjes wakker liggen dan is het Sinterklaas

Nog 13 nachtjes wakker liggen In dit boek komt het hele sinterklaasverhaal aan bod: de reis van Sint en zijn pieten naar Nederland, de aankomst in de haven, het zetten van de schoen voorzien van een tekening of brief voor Sinterklaas, de spanning en het aftellen tot het heerlijk avondje, de ontmoeting tussen de echte Sint en een hulpsint, pakjesavond en het vertrek terug naar Spanje.

Het doorlopende verhaal wordt gelardeerd met een heleboel versjes en liedjes over de Pakjespiet, de Zielenpiet, de Zeurpiet en de Wegwijspiet,om er maar een paar te noemen. Op de bijgeleverde cd vind je over elf van die zwarte pietjes evenzoveel nieuwe, swingende sinterklaasliedjes, gezongen door Edwin Rutten. En van al die liedjes staat er ook nog eens een karaokeversie op de cd, zodat iedereen thuis en op school mee kan zingen.

Nog 13 nachtjes wakker liggen dan is het Sinterklaas kost €17,95 en kun je bestellen bij Het Kinderpunt…

Hoe Kees Piet werd

Hoe Kees Piet werd Kees heeft maar één wens en dat is Piet worden. En niet zomaar een Piet, maar een zwarte Piet die Sinterklaas helpt met pakjes rondbrengen. Alle Pieten in het pakhuis van Sinterklaas zijn ergens heel erg goed in, maar wat voor Piet kan Kees worden? Waar is Kees echt het allerbeste in?

Hoe Kees Piet werd kost €18,95 en kun je bestellen bij Het Kinderpunt…

Deze twee boeken zijn verkrijgbaar bij Het Kinderpunt: een wegwijzer voor de zoekende ouder, van kinderen in ‘t bijzonder! Sociale, emotionele of medische situaties bij kinderen, vragen soms om meer uitleg en ondersteuning. Het Kinderpunt wijst je de weg, met een website vol nieuws, inspirerende artikelen, handige producten, interessante bedrijven en professionele deskundigen: www.hetkinderpunt.nl

Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Be the first to write a comment.

Your feedback