Survival spullen voor oudere jongens

  Originele Kadootjes
  , , ,
  reageer als eerste...

Verzin even een leuk kado voor een jongen tussen de 12 en de 16 jaar. Lastig? Vind ik wel!

Als je vraagt wat ze hebben willen, dan krijg je een lijst met onbetaalbare wensen (laptop, iPad, iPhone, Playstation 3, X-box – dat zeiden mijn oudere mannen zojuist). En als je aangeeft dat dit buiten het budget valt, dan vragen ze om peperdure merkkleding. (“Maar dat kost echt veel minder dan de iPad!” – zucht…)

Vorige week kwam ik op de website van “Ik ga op reis en ik neem mee…”, een online winkel met reisartikelen. En werkelijk, daar staat het helemaal vol met leuke, nuttige gadgets voor jongens die graag kampvuurtjes stoken en door de bossen zwerven. Ik ben zelf gevallen voor Grandpa’s Firefork – daar ga ik een leuke surprise bij bedenken!

Deze vuurvork van staal is aan het uiteinde van bijna iedere tak te bevestigen.

Deze vuurvork van staal is aan het uiteinde van bijna iedere tak te bevestigen. Op het moment dat je het beschermkapje er af haalt klemt de vork zich om de tak en zal er niet afvallen. Dit slimme item is jaren geleden ontstaan toen een opa aan het kamperen was met zijn kleinzoon. Van een stukje staaldraad boog hij dit ingenieuze stukje gereedschap. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren beschermkapjes.

Misschien wel aardig om erbij te vermelden: nadat ik het contactformulier had ingevuld, kreeg ik binnen een half uur bericht terug. Ik had mijn bestelling om 10 voor 5 besteld en het arriveerde de volgende dag. Kortom: uitstekende service!

Kijk voor meer leuke Sinterklaaskado ideeën op:
www.ikgaopreis.nl

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?