Dit bericht bevat informatie over activiteiten, downloads en/of aanbiedingen uit . Deze zijn inmiddels afgelopen of niet langer verkrijgbaar!

Stuiterend naar bed, of heerlijk ontspannen?

  Originele Kadootjes
  , ,
  2 reacties

Na zo’n gezellig, maar toch altijd opwindend Sinterklaasavondje kan je kind misschien moeite hebben met het in slaap komen. Veel prikkels gedurende de avond kunnen er voor zorgen dat het niet zo gemakkelijk de slaap kan vatten.

Om je kind te helpen bij het inslapen heeft Happy Family Life een ontspannings CD gemaakt: “Heerlijk ontspannen, lekker slapen”. Door het beluisteren van de CD wordt je kind op de mooie stem van Isa Hoes meegenomen naar  dromenland en komt het lekker tot rust.

Deze CD is helaas niet meer los verkrijgbaar. Het maakt onderdeel uit van het boek Opvoeden vanuit het hart wat nog wel te krijgen is via de webshop van Happy Family Life.

Reacties

  Aantal berichten: 2

  1. Patricia Ritsema van Eck


    Hoi Wendy, bedankt dat je me hierop wijst! Deze CD is als los artikel helaas uitverkocht. Hij is nog wel verkrijgbaar als onderdeel van Margriet’s boek “Opvoeden vanuit het hart”. Ik heb de tekst in het artikeltje hierop aangepast.


  2. Beste Patricia,
    Complimenten voor de leuke site en ik ben benieuwd naar het spel. Helaas werkt de link naar de webshop om de cd heerlijk ontspannen lekker slapen te kopen niet.
    Groeten, Wendy

Wil je op dit bericht reageren?