Kadotip: Max de Kat – coöperatief spel

  door
  Originele Kadootjes
  , , , ,
  reageer als eerste...

Max de Kat - coöperatief gezelschapsspel voor 1 tot 8 spelers vanaf 4 jaar

Max de Kat is een coöperatief gezelsschapsspel voor 1 tot 8 spelers vanaf 4 jaar.

In coöperatieve spellen leren kinderen samenwerken en mét elkaar samen spelen in plaats van tegen elkaar. In elk spel is er een gezamenlijk doel en de spelers werken samen om dit te bereiken. Coöperatieve spellen stimuleren belangrijke vaardigheden zoals overleggen, naar elkaar luisteren, oplossingen zoeken, delen, samenwerken en creatief denken.

Max de Kat is zo’n spel!

Vogel, muis en eekhoorn zijn op weg naar hun holletje in de boom. Max de kat heeft honger en zit achter de kleine diertjes aan! Gelukkig Max naar huis terug gelokt worden met een lekker hapje, zodat de kleine diertjes een voorsprong krijgen.

De spelers zorgen samen voor de kleine diertjes. Welk diertje wordt als eerste in veiligheid gebracht? Wanneer krijgt Max wat lekkers? En wat vind je ervan als Max tóch een diertje weet te pakken?

“Max de kat is een van de leukste coöperatieve spellen! Het is een heel simpel maar effectief spel. Er is wel een tegenstander, maar die zijn de kinderen ook zelf. Dit coöperatieve spel levert net zoveel spanning en enthousiasme op als bij spellen waarbij de kinderen wel tégen elkaar spelen. Best grappig eigenlijk, want ze winnen (of verliezen) van een partij die niet bestaat/ die zij zelf zijn!” – een ouder.

€3,50 korting op het coöperatieve spel Max de Kat!

Max de Kat is al jaren een favoriet spel en recent vernieuwd. Deze vernieuwde uitgave heeft een driedimensionaal spelbord waarbij de boom op het spelbord staat en houten speelfiguren en houten dobbelstenen.

Om dit te vieren heb ik een speciale aanbieding voor de fans van het Sinterklaas Surprisespel: normaal kost Max de Kat € 25,- maar met onderstaande actiecode betaal je slechts € 21,50!
Leuke Actie: €3,50 korting op het spel Max de Kat!

Kadotip: Max de Kat – coöperatief spel © 2018 - alle rechten voorbehouden.

Anne Mijke van Harten is een Surprisespel fan en eigenaar van Earth Games. Anne Mijke verzorgt workshops coöperatief spelen en heeft ook een webshop waar ze o.a. leuke handpoppen en coöperatieve spellen verkoopt.

Zie ook: https://www.earthgames.nl

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?