Dit bericht bevat informatie over specifieke acties, activiteiten en/of aanbiedingen uit . Deze acties, activiteiten en/of aanbiedingen zijn inmiddels afgelopen!

Kadotip: geef een abonnement op kunst in de post

  Leuke acties!, Originele Kadootjes, Warm aanbevolen
  , , ,
  reageer als eerste...

POSKUNS Je suis un peu confuus - Beatrijs Wind

Beatrijs Wind, autonoom kunstenaar uit Utrecht, heb ik afgelopen voorjaar leren kennen toen ze een tijdje als vakdocent kwam werken op de school waar ik tieners begeleid. We konden het erg goed vinden met elkaar en toen ik jarig was, verraste zij me met een PosKuns abonnement: 6 maanden lang 1x per maand kunstige post.

Post waar je om moet grinniken

Ik wist niet eens dat zij dit deed en het was een geweldig leuke verrassing toen de eerste kaart in de bus viel. Met tekst hoe ze tot deze creatie was gekomen en ook een persoonlijk briefje voor mij.

Het is precies als Beatrijs zelf zegt: “PosKuns is voor mensen die van echte post houden. Gewoon door de brievenbus en met een mooie postzegel erop. Nééé, géén rekeningen, maar iets waar je blij van wordt, of waarom je moet grinniken.”

Ik heb dan ook direct een andere vriendin blij gemaakt met een abonnement. Het is echt iets bijzonders en origineels om te geven.

Voorbeelden van PosKuns uit de afgelopen jaren

PosKuns: Save our souls van Beatrijs Wind PosKuns: Kraaiende hanen van Beatrijs WindPosKuns: Say it with Conchita van Beatrijs Wind

PosKuns: Kiss my ass van Beatrijs WindPosKuns van Beatrijs WindPosKuns: Gloria in Excelsius Deo van Beatrijs Wind

Wat kost persoonlijke kunst tegenwoordig?

De meeste kunst is eigenlijk onbetaalbaar. Of in elk geval zo duur, dat je dat niet snel met Sinterklaas aan iemand zult geven. Dat maakt PosKuns des te bijzonderder: niet alleen origineel, maar voor kunst ook nog eens heel betaalbaar!

Voor een half jaar PosKuns betaal je 50 euro, minder dan 10 euro per kunststukje. Beatrijs steekt behoorlijk wat tijd in iedere PosKuns kaart. Ik durfde haar dan ook nauwelijks te vragen of ze misschien ook een korting wilde geven in de schoen hier op de site. Ik was dan ook blij verrast met haar antwoord:

10% korting op een PosKuns kunstabonnement

Leuke Actie: 10% korting op een PosKuns kunstabonnement!


Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Be the first to write a comment.

Your feedback