Je eigen schoen bouwen kan natuurlijk ook…

  Originele Kadootjes
  , , ,
  reageer als eerste...

Gisteravond kwamen mijn jongste zonen (tweeling van 9 jaar oud) vol trots de woonkamer binnen. “Kijk mam, we hebben een speciale schoen gemaakt die we vanavond gaan zetten. Hij is heel groot – past er lekker veel in!”

Zelfgemaakte schoen van loconmotion van EarthGames.nl (vooraanzicht) Zelfgemaakte schoen van loconmotion van Earthgames.nl

Nou stonden voor afgelopen nacht de chocoladeletters gepland, die op zich wel zo groot zijn dat ze niet in hun normale schoenen passen, maar ook weer niet zo gigantisch dat ze deze schoenen helemaal vulden. En het was al te laat om nog een kistje mandarijntjes te halen als aanvulling… Maar goed, ik heb geen klachten gehoord (in elk geval niet luid genoeg om me het uitslapen te beletten!).

De schoenen zijn overigens gemaakt van lokonmotion, een bouwmateriaal van stevig kunststof in verschillende leuke kleuren. Niet zo bekend misschien als lego of knexx, maar zeker net zo leuk. Onze jongens vragen ieder jaar weer aanvullingen op hun collectie, waarmee de bouwwerken steeds fantastischer worden.

We kopen lokonmotion overigens altijd bij EarthGames.nl – één van mijn favoriete webwinkels voor spelletjes en knuffel-handpoppen (ik heb lokonmotion nog niet bij de reguliere speelgoedzaken gespot). Als je een kind hebt wat van bouwen houdt, dan is het zeker een aanrader!

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?