Het Sinterklaastelegram

  Originele Kadootjes
  ,
  reageer als eerste...

In een SinterklaasTelegram schrijft de Sint een hele mooie en speciale boodschap, waarin bepaalde delen betrekking hebben op de persoon voor wie het telegram is. Deze persoonlijke details, zoals de naam, de leeftijd, hobby’s en nog veel meer, worden door jou zelf ingegeven via de SinterklaasTelegram website. Je kunt er ook nog voor kiezen om er één of meer cadeautjes bij te versturen. Naast de standaard tekst kun je ook helemaal jouw eigen tekst aanleveren.

Hoe ziet het SinterklaasTelegram eruit?

In één woord: geweldig! De tekst wordt afgedrukt in een handschriftletter, alsof hij met de hand geschreven is door de Sint zelf. De Sint gebruikt een luxe briefpapier (A4-formaat) en dit komt gevouwen in de A5-envelop. Beide zijn ontworpen door de beste Ontwerppiet die er is, en helemaal in de sfeer van het Sinterklaasfeest! De Sint ondertekent het op maat gemaakte SinterklaasTelegram met zijn handtekening.

Bij elk SinterklaasTelegram zit een verlanglijstje in de vorm van een lekkere wortel, die het kind in kan vullen en in zijn of haar schoen kan doen. Vind je het een leuk idee bestel dan zo’n origineel SinterklaasTelegram. Daar kun je ook nog voorbeelden bekijken.

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?