Een mini-surprise: je cadeaus origineel inpakken!

  Originele Kadootjes
  , ,
  1 reactie

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent natuurlijk dat we weer cadeautjes gaan kopen, surprises gaan maken en gaan proberen om gedichten in elkaar te zetten. Bij de woorden ‘surprise maken’ denken veel mensen al direct dat het ze veel tijd en moeite gaat kosten. Maar dat hoeft helemaal niet! Er zijn heel veel manieren om je cadeaus snel en eenvoudig origineel in te pakken, en wij zullen je een aantal manieren verklappen!

Het grote boek van Sinterklaas

Wanneer je een klein cadeautje hebt gekocht voor iemand is het ontzettend origineel en leuk om het cadeau in te pakken in het grote boek van Sinterklaas. Dat kost weinig moeite en zal je vele verwonderende blikken opleveren. Als eerste koop je een wat groter leeg boek dat er een beetje oud en mythisch uitziet. Die kun je voor weinig geld in diverse winkels kopen. Het is overigens wel belangrijk dat het boek onbedrukt is.

Vervolgens sla je het boek open en snijd je in het midden van de pagina’s een groot gat. Daar kun je dan je cadeautje in verstoppen. Nu komt de afwerking. Met gouden of zilveren plakletters kun je op het boek een persoonlijke tekst zetten voor degene die het cadeau krijgt. Ook kun je op de achterkant met dezelfde letters een gedicht plakken. Zo ben je in een keer overal mee klaar en heb je een super origineel cadeau!

Jutezak en chocoladehuisje

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren te verzinnen om een cadeautje in te pakken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een jutezak te gebruiken als pakpapier? Daar zit overigens wel behoorlijk wat werk in. Je snijdt repen uit een juten zak waar je vervolgens het cadeautje mee inpakt. Als je een cadeautje hebt voor een echte snoepkont is een chocoladehuisje een goed idee.

Nadat je het cadeau hebt ingepakt met vershoudfolie, smeer je er een laag gesmolten chocolade op. Als dat is afgekoeld, doe je nog een laag en dat kun je enkele keren herhalen. Bij het laatste laagje kun je in de zachte chocolade snoepgoed verwerken. Een dak erop en klaar is je cadeau!

Deze surprise-ideeën kreeg je van de Inpak Pieten van Surprise-maken.nl. Zoek je nog meer leuke surprise-ideeën? Kijk voor nog meer leuke surprise-ideeën op Surprise-maken.nl Hier vind je surprises met bijpassende gedichten!

Reacties

  Aantal berichten: 1

Wil je op dit bericht reageren?