Dit bericht bevat informatie over activiteiten, downloads en/of aanbiedingen uit . Deze zijn inmiddels afgelopen of niet langer verkrijgbaar!

Dubbel dankbaar met de dankbaarheidsstreng

  Originele Kadootjes
  ,
  reageer als eerste...

Lisette Doesburg, de oprichtster van Stichting Dankbaar, benaderde mij alweer enige tijd geleden met de vraag of ze een citaat uit mijn boek Mijn blijde Hart mocht overnemen voor een boekje over dankbaarheid. Ik was het eerlijk gezegd alweer vergeten, maar toen ontving ik plotseling een prachtige dankbaarheidsstreng. Fraai verpakt met daarin een boekje met dankbaarheidscitaten. Mijn bijdrage:

“Voel je dankbaar en je kan niet anders dan genieten van het leven! Dankbaarheid versterkt niet alleen gelukkige gevoelens, het maakt ze duurzaam.”

Had ik dat geschreven?! Kennelijk. Ik was ook dat eerlijk gezegd alweer vergeten. Maar wow – er komen toch wel fraaie dingen uit je vingers als je vanuit inspiratie creëert!

Tienerstrengen van Stichting Dankbaar De dankbaarheidsstrengen van Stichting Dankbaar zijn ook een voorbeeld van geïnspireerde creaties. Een dankbaarheidstreng helpt je namelijk om je aandacht te richten op alle goede dingen in je leven. Iedere kraal staat voor iets dat jou dankbaar maakt.

En ze dienen nog een goed doel ook! Met de opbrengst van de dankbaarheidsstrengen ondersteunt de stichting projecten die aandacht hebben voor bewustwording voor kinderen en jongeren. Zoals de stichtingen Jonge Helden en TenT in het Bos.

Delen geeft meer!

Onlangs had ik weer contact met de stichting. Of ik nog een goed doel wist in het kader van hun nieuwste initiatief Delen geeft meer. Hierbij gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel wat je zelf uitkiest en het andere deel gaat naar projecten die door Stichting Dankbaar gesteund worden.

Ik weet wel een goed doel: Stichting Aventurijn. Deze pionierende school bestaat inmiddels bijna 13 jaar en biedt kinderen de kans te leren vanuit hun eigen passie en talenten. De onderwijsinspectie geeft lovende rapporten, maar de school moet het van giften hebben om deze mooie manier van onderwijs te kunnen blijven aanbieden.

Dus als je nog een leuk en origineel kadootje zoekt:

  1. Koop een prachtige dankbaarheidstreng bij Stichting Dankbaar…
  2. … en vermeld bij het afrekenen ‘sinterklaassurprisespel’ bij de opmerkingen

en maak behalve jezelf daarmee ook nog 2 bijzondere goede doelen blij!

Bedankt!

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?