Bespaartips prijsvraag: wie heeft het boek Nageluk gewonnen?

  door
  Originele Kadootjes
  , , ,
  1 reactie

Gisteren was de laatste dag dat je bespaartips kon aanleveren waarmee je kans maakte op het boek ‘Nageluk, de tipjes-encyclopedie’. Vandaag zijn de winnaars bekend…

Alle inzenders hartelijk dank!

Het oorspronkelijke bericht met alle bespaartips van mezelf en van de inzenders kun je hier lezen…

Gewonnen heeft Marie met het kliekjes-gourmetten

Nageluk - de tipjes-encyclopedie van ArtoekIk heb de tip gelijk toegepast. Het gebeurt hier, met een student in huis, regelmatig dat er onverwachts elders gegeten wordt terwijl er met inkopen toch op gerekend is. En soms heb je verpakkingen waar 1 te weinig is en 2 net teveel. Meestal maak ik het toch maar allemaal klaar met als gevolg dat je teveel eet, een kliekje hebt dat binnen paar dagen op moet of dat het bij de kippen belandt. Nu liggen er enkele visstickjes, pompoen- en bietenburgertjes in de diepvries!

Marie, jij ontvangt mijn boek Nageluk.

De troostprijs gaat naar Olga

Goed om het nog eens zo mooi op een rijtje te zien. Het zijn niet alleen leukere kadootjes om te geven, het zijn ook leukere kadootjes om te krijgen!

Olga, jij ontvangt een set knutselkaarten van Artoek.

Wat betreft de andere bespaartips

De kliekjessoep, de ontkalktip en sticker verwijderen staan allen in het boek. En voor het weggeven van zaadjes is er een filmpje om feestelijke zakjes te vouwen van oude tijdschriften.

 

Extra bespaartip

Tot slot: een bespaartip die eigenlijk geheim moet blijven, omdat die bedoeld is voor de allerarmsten.

Houdbaarheidsdatum verlopen = gratis product

Veel supermarkten hebben de regel dat spullen uit de koeling waarvan de houdbaarheidsdatum verloopt gratis zijn. Bij sommige supermarkten staan er om die reden voor openingstijd mensen te wachten. Ik zou zeggen, ga er niet speciaal naar op zoek, maar als je iets tegen komt met datum die verloopt dat je toch dezelfde dag wilt klaar maken, neem mee!

Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu en minder afval voor de supermarkt.

Fijne feestdagen!

Bespaartips prijsvraag: wie heeft het boek Nageluk gewonnen? © 2018 - alle rechten voorbehouden.

Martine is een ontwerper met een zwak voor kleurrijke, simpele, duurzame ontwerpen. Met motto's als "less is more", "what you see is what you get" en consuminderen. Ze verkoopt o.a. kinderverkleedkleren: kwaliteit, duurzaam, fairtrade! En ze heeft ze een prachtige tipjes-encyclopedie geschreven: Nageluk.

Zie ook: http://www.artoek.nl

Reacties

  Aantal berichten: 1


  1. Wat de laatste tip betreft. Ik had hem alleen van horen zeggen dus ik googelde nog even. Je kunt zelfs een product gratis erbij krijgen…… https://www.jumbo.com/content/vers-is-ook-echt-vers/

Wil je op dit bericht reageren?