5 leuke kadootjes om zelf te knutselen

  door
  Originele Kadootjes
  ,
  reageer als eerste...

Kan of wil je niet veel geld uitgeven aan Sinterklaaskadootjes of vind je het gewoon leuk om zelf kadootjes in elkaar te knutselen? Dan kun je je uitleven op de vijf leuke knutselkadootjes die hieronder beschreven staan:

Zelfgemaakte cadeauzakjes

Cadeauzakjes maken

Cadeautjes leuk inpakken, post versieren, het is helemaal hip. Dit past ook helemaal in het rijtje: zelf cadeauzakjes maken. Dit kan heel makkelijk. Kies leuk papier, bijvoorbeeld uit een atlas of een oud boek. Knip stroken van de pagina’s en vouw het papier dubbel. Maak de zijkanten vast met masking tape. Ben je handig met de naaimachine, dan kun je de zijkanten ook dicht stikken. Leuk resultaat!

Dierentuin van hout

Maak je eigen dierentuin (voor vaders)

Leuke knutselactiviteit voor vader en zoon. Of vader en dochter natuurlijk. Ga op zoek naar stukken hout en creëer een echte dierentuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen met de dieren.

Vingerpopjes van schoonmaakhandschoen

Poppentheater in bad (voor moeders)

Heb je nog rubberen schoonmaakhandschoenen? Maak hier dan leuke vingerpoppetjes van voor je kind. Knip de vingers van de handschoenen af en geef ze met watervaste stift leuke gezichtjes. Resultaat: een leuk poppentheater voor in bad!

Monsterlijk leuke boekenlegger

Boekenlegger monster (voor zonen)

Leuk voor stoere jongens: een boekenlegger in de vorm van een monster. Je maakt hem zelf, van papier. Klik hier voor de beschrijving van deze origamiknutsel (Engelstalig)

Ring van lego

Ring van Lego (voor dochters)

Ook meisjes houden van Lego. En zeker van deze Lego-ring. Makkelijk om te maken, geheel naar eigen wens te maken en helemaal leuk!

Deze knutseltips krijg je van Mariko van Ojen. Mariko spot alle leuke dingen voor het hele gezin: uitjes, toffe webshops, de beste traktaties èn de leukste DIY knutsels. Ze schrijft hierover op www.gespotvoorjou.nl. Zoek je nog meer goeie knutseltips? Klik hier voor alle tips van Mariko…

5 leuke kadootjes om zelf te knutselen © 2013 - alle rechten voorbehouden.

Zie ook:

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?