Dit bericht bevat informatie over specifieke acties, activiteiten en/of aanbiedingen uit . Deze acties, activiteiten en/of aanbiedingen zijn inmiddels afgelopen!

Leuke actie: grachtenhuisjes bij je Sintspel bestelling

  Nieuwsbrief
 
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 22 november 2012

Gisteravond heb ik een leuke actie afgesproken met Jacqueline Tournier van www.flowinthewindow.nl

Jacqueline is een goede vriendin van me die onlangs een knutselpakket heeft samengesteld waarmee je (met of zonder je kinderen) een mooie raamdecoratie kunt maken.

Het gaat om een kartonnen straatje van 6 grachtenpandjes waar je met gekleurd vliegerpapier vrolijke raampjes en deuren in plakt en die je vervolgens met zuignapjes voor het raam zet.

Vooral nu de dagen weer veel donkerder en somberder zijn, is het fijn als er wat warme lichtjes schijnen!

Ik heb het knutselpakket eergisteren uitgeprobeerd met mijn jongste zonen (tweeling van 10) en we hebben gewoon een heerlijk avondje gehad samen met heel gezellig resultaat. Op de website staat een foto van ons straatje zoals je deze van buiten ziet als het donker is.

Met Jacqueline heb ik inmiddels kunnen regelen dat de volgende 30 bestellers van het Sinterklaas Surprisespel een pakketje van haar ontvangen, bestaande uit 2 huisjes, vliegerpapier en zuignapjes. De verzendkosten betaal ik dan weer, dus dit kadootje kost je niets extra’s. Hartstikke leuk voor een knutselkind!

Je vindt de details op:
www.sinterklaassurprisespel.nl/originele-kadootjes/oud-hollandse-huizen-voor-het-raam

Deze actie is vandaag begonnen en op=op.

Voel je uiteraard nergens toe verplicht! Maar als je van plan was om pakjesavond met het Sinterklaas Surprisespel te vieren, dan is nu wel het uitgelezen moment om te bestellen…

Genietend van mijn straatje in het raam wens ik je alvast een heel fijn weekend!

Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Mocht je al klant zijn, dan ben je deze actie dus misgelopen. Het is kersvers en ik wist echt niet eerder dat dit ging komen. Volgende week komt er echter een knalactie die alleen voor klanten is, waarmee ik het dan hopelijk goed kan maken!


Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Be the first to write a comment.

Your feedback