Sinterklaas nieuwsbrief

Ieder jaar vanaf ongeveer de herfstvakantie tot en met 5 december komt deze website weer tot leven. Regelmatig verschijnen er dan nieuwe surprise-, kadootjes- en receptentips. Of gekke weetjes over de Sint, zowel actuele zaken als opmerkelijke feiten uit het verleden.

In deze periode komt ook de download beschikbaar van de aftelkalender voor dat jaar. En als er een virtueel schoentje gezet kan worden, dan wordt deze hier gevuld!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er hier gepubliceerd wordt en wil je in aanmerking komen voor speciale Sinterklaas acties? Schrijf je dan in op de Sinterklaas nieuwsbrief:

Als bedankje krijg je van mij gratis toegang tot de 12 downloads uit het Sinterklaas Voorpret Pakket… (ter waarde van € 4,50).

Ik gebruik mijn nieuwsbrief om je een bericht te kunnen sturen over nieuwe Sinterklaas tips. Hierdoor krijg je wat vaker email in de aanloop naar Sinterklaasavond, maar de rest van het jaar hoor je in principe bijna nooit van me.

Je gegevens zullen nooit worden verkocht aan of gedeeld met anderen!

Als je niet langer de nieuwsbrief wilt ontvangen, dan is uitschrijven heel gemakkelijk. In iedere email vind je helemaal onderaan een link waarmee je je met één klik direct weer kunt afmelden. Ik beloof dat ik je daarna nooit meer leuk Sinterklaas nieuws zal sturen!