Reuze bedankt voor deze fantastische Sinterklaas!

  Meningen en Mijmeringen
 
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 13 december 2013

Het was een fantastische Sinterklaas. Bij deze wil ik iedereen enorm bedanken voor het support en vertrouwen. Alle fijne berichten hier en de emails die ik mocht ontvangen: ik koester ze.

Dankjewel voor deze fantastische Sinterklaas!

Ook pakjesavond met het eigen gezin en twee vrienden was weer een feest. Dit jaar met opvallend veel gedichten en ook enkele traditionele surprises waarvan de kinderen inmiddels zeggen dat ze dat toch ook wel erg leuk vinden. Het surprisespel willen ze echter nog niet vaarwel zeggen. Wij speelden: Malle pietjes; Snoepgoed estafette; Sinterklaas zegt; Huilen, da’s pas lachen; Niet allemaal tegelijk; Pepernotenstroom; In de knoop, uit de knoop; Pieten ABC; Sinterklaasliedjes hakken en een nieuw spel wat mijn jongste zoon en ik voor mijn man verzonnen: Sinterklaas routenet.

Daarna ben ik in slaap gevallen. Ik heb geslapen, geslapen, geslapen, geslapen… en ben vanochtend voor het eerst weer met enigszins fris gevoel in m’n hoofd uit bed gekomen. Alle spanning of de productie wel zou gaan lukken en vervolgens of het aan zou slaan en er voldoende spellen verkocht zouden worden om er ook nog wat aan over te houden. Maar het was een onverwacht succes: uitverkocht!

Ik hoop van harte dat iedereen met evenveel plezier terugkijkt op Sinterklaas 2013 en wens jullie allemaal hele fijne feestdagen de rest van deze maand. Tot volgend jaar!

‘Pietje’ Patricia

P.S. Ik blijf het altijd fijn vinden om ervaringen terug te horen. Ook suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom. Hier op Facebook is het allemaal vluchtig, dus als je dit wilt delen op de website, dan heel graag:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/ervaringen-sintspel/
Bedankt!!

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?