Lekkere recepten, Sint weetjes en een budget tip

  Meningen en Mijmeringen
 
  reageer als eerste...

Nieuwsbrief van 16 november 2012

Morgen arriveert de Sint en wordt het virtuele schoentje weer gezet. Zondag a.s. kun je kijken wat voor digitaal geschenk de Goedheiligman voor je meegenomen heeft. Sint heeft dit jaar een echte DigiPiet bij zich, dus ik verwacht geen problemen meer met het vullen van deze schoen!
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/digitaal-schoentje/

Ondertussen wordt de website weer flink aangevuld met nieuwe weetjes, handige tips, lekkere recepten en leuke acties. Zo heeft Ilona Visker een praktisch stukje geschreven over hoe je de decembermaand leuk kunt vieren zonder er direct kapitalen aan kwijt te zijn:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=1346

Van Peet en Hagar Veerbeek van BioThee kreeg ik vorig jaar een heerlijk recept voor bisschopswijn gekruid met Chai Masala Hot Spices. Hier ben ik zelf zo enthousiast over, dat ik hen gevraagd heb of ze dit recept ook met mijn website bezoekers wilden delen:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=1333

Er is ook een leuke actie aan gekoppeld: iedere dag krijgt de eerste besteller van het Sinterklaas Surprisespel een proefzakje Chai Masala Hot Spices toegestuurd. Kun je zelf proeven waarom ik hun bisschopswijn zo lekker vind…

Alle lekkere en gezonde Sintrecepten vind je terug op:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/rubrieken/lekker-gezond-sintrecepten/

Afgelopen week heb ik me weer flink verdiept in allerlei gekke wetenswaardigheden rondom Sinterklaas. Met deze kennis heb ik de Sinterklaas Quiz surprise kunnen aanvullen tot 32 vragen. En wat ik hierbij geleerd heb, kun je ook weer terugvinden op de website:
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/tag/weetjes/

Geniet van alle festiviteiten rondom de intocht en tot binnenkort!

Hartelijke groeten,
Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Hou ook de pagina ‘Leuke acties!’ in de gaten. De komende week gaat deze namelijk flink gevuld worden…
https://www.sinterklaassurprisespel.nl/rubrieken/leuke-acties/

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?