Dit bericht bevat informatie over specifieke acties, activiteiten en/of aanbiedingen uit . Deze acties, activiteiten en/of aanbiedingen zijn inmiddels afgelopen!

Voorverkoop: 12-40% korting!

  Leuke acties!
  , ,
  reageer als eerste...

FeesttrompetIeder jaar in de herfstvakantie start de Sinterklaas voorverkoop. Dit jaar duurt deze tot maandag 7 november en eindigt die dag om 17:00 uur. Gedurende deze periode betaal je minder verzendkosten en kun je van de volgende voordelen profiteren:

  1. Het Sinterklaas Surprisespel is tijdelijk in prijs verlaagd: € 17,50
  2. 20-44% korting op alle aanvullingen bij het Sinterklaas Surpirsespel – stickervellen, nieuwe surprisespel opdrachtkaarten en de touwenset.
    En…
  3. een gratis Sinterklaas Fever CD wanneer je voor € 25,- of meer aan andere producten bestelt!

De voorverkoop spelregels

  1. De verzendkosten zijn lager dan normaal. Wat je wel moet weten, is dat ik alle bestellingen nu opspaar en alles in één keer laat versturen in de week voor de intocht. Je hebt je bestelling dan uiterlijk op zaterdag 12 november in huis.
  2. Voor alle producten geldt: OP = OP. Ik vul dit jaar geen voorraden aan. Wees er dus op tijd bij!
  3. Op 7 november om 17:00 uur stop ik met de verkoop van alles wat met de post verstuurd moet worden. Alleen digitale producten blijven hier verkrijgbaar.
  4. Spellen, CD’s en het Sinterklaas kookboek zullen elders verkrijgbaar blijven. Ik zal t.z.t. een lijst met webshops op de site zetten.
  5. Producten die m.i.v. 7 november niet langer leverbaar zullen zijn: de stickervellen, nieuwe surprisespel opdrachtkaarten en de touwenset.

Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Be the first to write a comment.

Your feedback