Pompoenkommetje vol pompoensoep

  door
  Lekker & Gezond
  ,
  reageer als eerste...

De leukste soepkommen zijn de kommen die moeder natuur zelf maakt. Zoals pompoenen. Je hoeft ze niet eens af te wassen, je eet ze gewoon op!

Pompoensoepkommetje vol pompoensoep

Marijke Sluijter, voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift Educare*, verzorgde daar altijd de HAP. Een rubriek met recepten die je vooral samen mèt je kinderen maakt. Toen ik haar vroeg of ze nog een leuk recept wist voor de rubriek lekker & gezond op deze website, dacht ze meteen aan pompoensoepkommetjes vol pompoensoep. (Probeer dat maar eens 10x snel achter elkaar te zeggen zonder je tong te breken… 😉 )

De opmaak uit het blad met de geweldige illustraties van Admar Kwant, is te leuk om te verbouwen tot gewoon een lapje tekst in een blogpost. Daarom krijg je het origineel nu als download: Hap-pompoensoepkommetjes.pdf

*) tijdschrift Educare heet tegenwoordig Kiind Magazine met een sprankelende nieuwe, jonge redactie die het gedachtengoed nu vormgeeft. Als voormalig redacteur ben ik hier erg blij mee.

Pompoenkommetje vol pompoensoep © 2015 - alle rechten voorbehouden.

Marijke Sluijter is voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift Educare. Marijke schreef het boek 'Aanraken een levensbehoefte' en ze geeft een gratis nieuwsbrief uit over zinvol tekenen met kinderen waar je je voor op kunt geven.

Zie ook: http://www.zinvoltekenenmetkinderen.nl

Reageer als eerste...

Wil je op dit bericht reageren?