In elke mandarijn vind je Sint en Piet

  door
  Lekker & Gezond
  ,
  1 reactie


Uit de folder van de Hema; waar de mandarijntjes in de aanbieding zijn 🙂

Een zwarte Piet- en Sinterklaasmandarijn. Met wiebeloogjes, stift, watten en papier tover je een mandarijntje om in een Sinterklaastraktatie. Ook leuk voor in de schoen!

Als je goed kijkt naar de foto zie je dat de baard van Sinterklaas van een half make-up schijfje is gemaakt, de kraag van Zwarte Piet van een trappetje van een reep papier waar je een cirkel van maakt en de pietenbaret zijn een paar repen papier kunstig aan elkaar geniet.

Ook leuk als gezonde aanvulling op al het zoete lekkers wat op pakjesavond wellicht op tafel staat.

Dit tractatie-idee krijg je van Martine Bakx. Als beroepsfröbeloog, moeder en eigenaar van feestwinkel Artoek wordt haar vaak gevraagd of ze niet een leuke traktatie weet. Op haar website www.traktatieblog.com verzamelt ze de mooiste en origineelste ideeën bij elkaar. Klik hier voor nog meer Sint tractaties van Martine…

In elke mandarijn vind je Sint en Piet © 2012 - alle rechten voorbehouden.

Martine is een ontwerper met een zwak voor kleurrijke, simpele, duurzame ontwerpen. Met motto's als "less is more", "what you see is what you get" en consuminderen. Ze verkoopt o.a. kinderverkleedkleren: kwaliteit, duurzaam, fairtrade! En ze heeft ze een prachtige tipjes-encyclopedie geschreven: Nageluk.

Zie ook: http://www.artoek.nl

Reacties

  Aantal berichten: 1

  1. Pietje Patricia


    Vandaag in Onze Suus gelezen: mandarijnen hebben op psychisch èn lichamelijk vlak een kalmerende werking! http://www.onzesuus.nl

Wil je op dit bericht reageren?