Kaasstengels met sesamzaad

  Gastauteurs, Lekker & Gezond
  ,
  reageer als eerste...

Margriet Darwinkel,

Bekend luxe zoutje waar je kinderen dan ongegeneerd van zitten te eten als je op visite bent. Het is dan ook zo ontzettend lekker! Zelf maken is gelukkig supersimpel, zo gebeurd en… stukken goedkoper!

(Neem over op het menu werkblad in onze gratis Pakjesavond Planner)

Ingrediënten

  • 1 of 2 pakjes bladerdeeg
  • zakje geraspte kaas
  • zakje sesamzaadjes

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200ºC.
  2. Bestrooi een bladerdeeg vierkantje met geraspte kaas en leg er een ander vierkantje boven op.
  3. Bestrooi een plat bord met sesamzaadjes en druk hier de bladerdeeg ‘sandwich’ aan weerszijden in.
  4. Snijd vervolgens reepjes van ca 1 cm en draai ze als een wokkel.
  5. Ca. 10-15 minuten bakken in de oven.

Kaasstengels met sesamzaad © 2011 - alle rechten voorbehouden.

Margriet Darwinkel is de bedenker van de Happy Family Organizer en co-auteur van het boek Opvoeden vanuit het Hart. Het is Margriet’s passie om kinderen en volwassenen te laten leven vanuit hun eigen kern, kracht en essentie. Zie ook: http://www.happyfamilylife.com

Be the first to write a comment.

Your feedback