Bleekselderijsalade voor lekkerbekken

  Gastauteurs, Lekker & Gezond
 
  1 reactie

Jolanda Langenberg,

Wie denkt dat bleekselderij uitsluitend bedoeld is voor een dieet om 20 kilo af te vallen en dan ook nog alleen de droge stengels, moet beslist eens deze heerlijk salade uitproberen.

Ingrediënten

  • 1 struik bleekselderij,
  • 2 paprika’s,
  • 2 appels,
  • 250 gram gewelde rozijnen,
  • een paar handjes gebroken walnoten.

Dressing

  • 9 eetlepels extra vergine olijfolie,
  • 4 eetlepels citroensap,
  • 1 eetlepel honing,
  • peper en zout (liefst vers uit de molen).

Bereidingswijze

  1. Wel de rozijnen in heet water.
  2. Maak ondertussen vast de dressing door eerst honing, zout, peper en citroensap te mengen en daarna de olijfolie erdoor te roeren.
  3. Snijd nu de bleekselderij in maantjes, de appel in blokjes, de paprika in stukjes (allemaal ongeveer even groot).
  4. Meng alles met de dressing.

Lekker bij een van de maaltijdsoepen hier op de website!

Dit recept krijg je van Jolanda Langenberg, gastvrouw en organisator van Conferentieoord DEEL VIER, een mooie en bijzondere plek die ze graag deelt met andere mensen en die ze daarbij op haar eigen wijze in de watten legt – onder andere met verse biolologische en streekprodukten. Klik hier voor meer lekkere recepten van Jo…

Bleekselderijsalade voor lekkerbekken © 2012 - alle rechten voorbehouden.

Zie ook: http://www.deelvier.nl

Schoentje vullen met... ja wist ik het maar

Volle schoen!
Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit
Alles gekregen
Van die lieve Sint!


Feedback

  Comments: 1

  1. Stijnie Hazeleger


    Wow, dat is idd heel wat anders!
    Ziet er goed uit.
    Hoe is met nu met je?
    Lieve groet,
    Walt en Stijnie

Your feedback